Call for Speakers Datawarehousing & BI Summit

Voor de Datawarehousing & Business Intelligence Summit op 29 en 30 maart werken we met een Call for Speakers. We zijn op zoek naar sprekers die een sterk verhaal van 60 minuten kunnen geven.

Klik hier en dien uw voorstel in, graag voor vrijdag 26 november a.s.

Mogelijke gebieden van onderwerpen voor leveranciers-onafhankelijke presentaties zijn BI, Datawarehousing, Data Lake, Analytics & Data Science, Cloud Datawarehousing, Datamodelleren, DataVault en Data Governance. We geven de voorkeur aan customer stories, maar algemene verhalen zijn zeker welkom. Als de deadline voor inzending is verlopen, hebben we een aantal weken nodig om alle inzendingen te door te nemen en de meest geschikte sessies te selecteren die op onze conferentie worden gepresenteerd.

De negende editie van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats in Van der Valk Hotel, Utrecht en biedt net als voorgaande jaren een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Datawarehousing en Business Intelligence-vakgebied.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.