Call for Speakers Datawarehousing & BI Summit

Voor de Datawarehousing & Business Intelligence Summit op 8 en 9 juni 2021 werken we met een Call for speakers. We zijn op zoek naar sprekers die een sterk verhaal van 60 of 75 minuten kunnen geven.

U kunt hier uw voorstellen indienen, graag voor 31 december a.s.

Mogelijke gebieden van onderwerpen voor leveranciers-onafhankelijke presentaties zijn BI, Datawarehousing, Data Lake, Analytics & Data Science, Cloud Datawarehousing, DataVault en Data Governance. We geven de voorkeur aan customer stories, maar algemene verhalen zijn zeker welkom. Als de deadline voor inzending is verlopen, hebben we een aantal weken nodig om alle inzendingen te doorzien en de meest geschikte sessies te selecteren die op onze conferentie worden gepresenteerd.

De achtste editie van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 8 en 9 juni 2021 in Van der Valk Hotel, Utrecht en biedt net als voorgaande jaren een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Datawarehousing en Business Intelligence-vakgebied.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.