Guy Crets

Guy Crets

Guy Crets is Business Integration Architect en Partner bij I8C, onderdeel van de Cronos Group dat meer dan 2.500 medewerkers telt. Hij is toonaangevend consultant en spreker met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van integratie en SOA-gerelateerde oplossingen en problemen.
Hij heeft op vele internationale congressen en usergroup-bijeenkomsten over de gehele wereld presentaties gegeven en workshops gehouden, of als moderator opgetreden. In België spreekt Guy regelmatig bij SAI (vgl. NGI in Nederland) en verzorgt daar ook seminars.
Guy was en is betrokken bij talloze SOA en integratie trajecten: screen scraping, mainframe integratie, JMS messaging, Tibco EAI en SAP Netweaver . Als consultant bij talloze bedrijven, variërend van Fortune top 500 tot kleinere ondernemingen, heeft Guy een enorme dosis praktijkervaring opgedaan bij integratie-trajecten. In België bij organisaties als Electrabel, Swift en Eurocontrol, in Nederland o.a. bij Akzo, Philips, Rabobank en Interpolis. Deze ervaring, gecombineerd met zijn deskundigheid op het gebied van intregratie-oplossingen en integratie-tools, komen goed van pas als u worstelt met applicatie- of data-integratie in uw organisatie.
Guy heeft gesproken op een eerdere editie van ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit.

Events

01-06-2017

Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile

Van service bus tot API Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor integratie? Oude en nieuwe trends: van EAI en SOA tot Cloud-integratie, microservices en API-management.

Hilversum

Bekijk