Inhoudelijke kwaliteit en onafhankelijkheid staan voorop bij de seminars, workshops, expert meetings en congressen van Adept Events. Dit zijn wij u als bezoeker van onze portals en evenementen verplicht. Alle evenementen hebben tot doel u als deelnemer vakinhoudelijk te versterken en tevens in contact te laten treden met specialisten en vakgenoten.

Vakinhoudelijke websites en apps
Historie
Praktische Events
Administratieve gegevens

Vakinhoudelijke websites

BI-Platform2015_175Onze evenementen zijn inhoudelijk verbonden aan twee toonaangevende websites: BI-Platform.nl en Release.nl. BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Dit betekent dat wij ons met onze events richten op onderwerpen als Business Intelligence, Datawarehousing, Analytics, Datavisualisatie, Big Data, Datamodelleren, Master Data Management en Governance, en Data-integratie.

Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures. Al deze content is tevens beschikbaar via onze apps voor iOS en Android. Download de BI-Platform-app op uw smartphone of tablet.

Release-w175Release is al sinds 1996 als website en lange periode ook als vaktijdschrift Software Release leidend op gebied van software engineering. Met onderwerpen in de range vanaf analyse, ontwerp, modelleren, development tot en met testen. Uiteraard horen thema’s als Agile en DevOps ook in dat rijtje thuis.
Aansluitend op Release.nl als website op gebied van software engineering komen bij onze seminars en workshops onderwerpen aan bod op het gebied van systeemontwikkeling, business analyse, business process modellering,  alsmede Applicatieintegratie en Microservices.

 

Historie

DBM0311_coverAdept Events is in oktober 2012 opgericht door Werner Schoots en richt zich op leveranciers-onafhankelijke kennisoverdracht op gebied van IT-vraagstukken. Behalve via de congressen, seminars en workshops door internationale topsprekers wordt dat ook gerealiseerd via de portals BI-Platform en Release.

Oprichter Werner Schoots is van origine bedrijfseconoom en afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na enkele jaren in de IT en uitgeverijbranche te hebben gewerkt, startte hij in 1990 met het vaktijdschrift Database Magazine (DB/M) en was oprichter van Array Publications. Vanuit die uitgeverij heeft Werner in de loop der jaren vele vaktijdschriften gelanceerd, zoals Software Release, Business Process Magazine (gestart als Workflow Magazine), Java Magazine, Storage Magazine en IT Service Magazine.

Array Seminars_160Ook stond hij aan de wieg van, en altijd inhoudelijk achter de schermen bij, vele seminars en congressen, zoals Database Systems, BI-Event en Trends in BPM die onder de vlag van Array Seminars werden georganiseerd. De vakbeurzen Telecom Expo en Cloud Expo met bijbehorend congres Cloud Congres werden jarenlang door Werner en zijn Array-team succesvol georganiseerd.

 

Praktische events

Workshops
Met de workshops en seminars van Adept Events wordt één specifiek onderwerp door een gerenommeerde trainer / spreker behandeld in één of meerdere dagen. Al onze trainers hebben internationale ervaring en verzorgen de trainingen ‘all over the world’. De workshops kenmerken zich door sterke interactie tussen trainer en cursist waarbij steevast wordt gewerkt met een vaste case en opdrachten. Hierbij worden de cursisten, vaak in groepjes, flink aan het werk gezet. Doordat met groepjes en opdrachten wordt gewerkt is de omvang van de groep bij onze workshops meestal gelimiteerd tot 20 deelnemers.

Seminars en congressen
Tijdens onze seminars kunt u zich laten bijspijkeren op inhoudelijk vlak en worden de belangrijkste producten en leveranciers kritisch naast elkaar gezet. Ook hier staat de vakinhoudelijke kennis en onafhankelijkheid van de spreker voorop. U profiteert van de jarenlange ervaring van de sprekers bij uiteenlopende projecten en organisaties. De seminars zijn zeer interactief en bieden voldoende gelegenheid om met de sprekers en andere deelnemers, die meestal met dezelfde problematiek kampen, te sparren en te netwerken.

dwbisummit_logo_vert150wOp onze congressen treedt een keur van onafhankelijke sprekers op die hun sporen reeds hebben verdiend in het vakgebied. Op ons jaarlijkse Data Warehousing & Business Intelligence Summit, eind maart in Amsterdam of Utrecht spreken bijvoorbeeld top-analisten en thought leaders zoals Claudia Imhoff, Rick van der Lans, Barry Devlin, Wayne Eckerson, Alec Sharp, Colin White, Krish Krishnan, Donald Farmer, Lawrence Corr, Keith McCormick en Mike Ferguson. Internationale keynote sprekers worden afgewisseld met bekende, maar vooral deskundige sprekers uit Nederland en België. Als bezoeker van onze websites zult u regelmatig bekende auteurs tegenkomen als spreker op een congres.

Expert Meetings – Online
Een unieke reeks van half-daagse online seminars en workshops met gerenommeerde sprekers en specialisten. De Expert Meetings vinden plaats in een relatief informele setting en sfeer met volop gelegenheid tot interactie. De duur van een Expert Meeting is een halve dag, voor sprekers in de VS of Canada startend in de middag of vroege avond.

Volg Adept Events via onze nieuwsbrieven per interessegebied, Twitter, Facebook en LinkedIn.

 

Administratieve gegevens

Array Media B.V.
Adept Events
Suyderbon 44
2465 BR Rijnsaterwoude
Nederland

BTW-nummer / VAT-no. NL851960236B01
Inschrijfnr KvK Den Haag 56059825
Bank account no. ABN AMRO Bank 045.04.48.258
BIC ABNANL2A
IBAN NL07ABNA0450448258