Op het gebied van sponsoring kunt u, afhankelijk van het soort evenement, bij Adept Events kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Vendorsessies
Standruimte / exposant
Aanvullende sponsoring-items

De keuzemogelijkheden zijn afhankelijk van uw status als sponsor. Wanneer u ervoor kiest om hoofdsponsor van een evenement te worden, kunt u uit meer mogelijkheden kiezen dan wanneer u de keuze maakt voor alleen standruimte. Welke mogelijkheid u ook kiest, het pakket wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Vanzelfsprekend zijn combinaties van de verschillende opties ook mogelijk.

Vendorsessies
Aansluitend op het thema van een evenement kunt u ervoor kiezen om een vendorsessie te presenteren. In het programma van ons event wordt een of twee keer per dag 30 minuten gereserveerd voor vendorsessies. Deze sessies zijn de ideale gelegenheid om de deelnemers aan het evenement kennis te laten maken met een nieuwe ontwikkeling binnen uw organisatie of met een nieuw product, dat gerelateerd is aan het centrale thema van het evenement.

Standruimte / exposant
Wanneer u kiest voor een stand, hebt u tijdens het evenement de beschikking over een afgerokte tafel of statafel, inclusief aansluiting op het elektriciteitsnet en met plaats voor een achterwand of roll-up banner. Een stand is een goede wijze om uw bedrijf te introduceren bij uw doelgroep en de deelnemers kennis te laten maken met het karakter van en de mogelijkheden binnen uw organisatie. Kortom, een uitgelezen moment om te netwerken. Ter bevordering van het leggen van contacten worden de stands op een strategische locatie geplaatst, namelijk op een plek waar minstens twee pauzes tijdens het evenement plaatsvinden. U krijgt dus voldoende gelegenheid om visitekaartjes uit te wisselen en contacten te leggen.

Aanvullende sponsoring-items
Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens de promotie van het evenement uw bedrijf te presenteren op diverse wijzen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aansluitend aan de dag een borrel aan te bieden voor de deelnemers. Ook kunt u uw logo te plaatsen in de gerelateerde advertenties en de evenementbrochure of op onze website. Indien u kiest voor de laatste optie kunnen wij uw logo hyperlinken naar de website van uw keuze. Wij bieden u tevens de optie om een banner inclusief hyperlink van het desbetreffende evenement op uw eigen website te plaatsen, zodat de bezoekers van uw website ervan op de hoogte zijn wanneer en waar uw bedrijf zich presenteert.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling sales van Adept Events via ons contactformulier.