Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging, een factuur en een routebeschrijving  per e-mail. De PDF factuur (of xml) voor deelname aan het evenement volgt separaat naar het e-mailadres dat u bij de factuurgegevens invult. Het verschuldigde bedrag dient voor aanvang van het evenement, of indien dat niet lukt, binnen twee weken na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. In geval van Inkoopvoorwaarden die vooraf factureren niet toestaan en/of die betalingstermijnen van meer dan dertig dagen hanteren, is de vroegboekkorting niet van toepassing.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij afwijking in prijs tussen de website en de PDF-brochure prevaleert altijd de prijsinformatie op de pagina Kosten Deelname van de desbetreffende workshop of seminar op onze website. 

Aanvullend inzake corona-virus
Wij voeren sinds juni 2020 drie typen events met soms verschillende richtlijnen en voorwaarden. RIVM maatregelen worden uiteraard in acht genomen plus aanvullende voorzorgsmaatregelen vanuit de accommodatie en onze logistiek.

 1. Online events. Daarvoor gelden de annuleringsvoorwaarden als hieronder aangegeven.
 2. Hybride events, dus ‘reguliere’ live events die zijn voorzien van een live video stream.
  • U geeft zelf bij aanmelding aan of u live wilt deelnemen in onze cursuszaal of online via de video stream; daar kunt u niet zonder voorafgaand overleg van afwijken vanwege anderhalve meter beperkingen met gereserveerde zitplaatsen en het prijsverschil in deelnamekosten
  • Bij verhindering door corona-beperkingen in uw organisatie, woonplaats of regio, kunt u alsnog online de live video stream bijwonen
  • Indien wij zelf deelname in onze accommodatie moeten annuleren vanwege bijvoorbeeld regionale lock downs of vliegbeperkingen bij de internationale sprekers, zullen wij trachten het evenement online aan te bieden. Een eventueel prijsverschil wordt dan verrekend.
  • Als zelfs omschakelen naar puur online niet lukt krijgt u uiteraard de keuze om door te schuiven naar een volgende editie of uw inschrijving kosteloos te annuleren.
  • Voor het toevoegen van een live video stream is een minimum aantal van drie online deelnemers vereist. Vooral bij workshops aangezien dat de minimale groepsgrootte is voor oefeningen in een virtuele ‘breakout room’.
 3. ‘Reguliere’ live events.
  • Bij ziekte/ziekteverschijnselen of verhindering door corona-beperkingen in uw organisatie, woonplaats of regio, kunt u een collega sturen of uw deelname doorschuiven naar een volgende editie. Mocht dit beide niet lukken, kunt u alsnog kosteloos annuleren.
  • Indien wij zelf moeten annuleren vanwege bijvoorbeeld regionale lock downs of vliegbeperkingen bij de internationale sprekers, krijgt u uiteraard de keuze om door te schuiven naar een volgende editie of uw inschrijving kosteloos te annuleren.

Annulering
Annuleren dient schriftelijk of per e-mail te geschieden aan seminars@adeptevents.nl. Tot 3 weken voor het evenement plaatsvindt, kunt u kosteloos annuleren. Wel brengen wij € 75,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening. Wanneer u vanaf 3 weken voor aanvang van het evenement annuleert, wordt de volledige deelnemersprijs berekend. Vervanging door een ander dan de aangemelde persoon is te allen tijde mogelijk. Indien het een evenement betreft die wij meermaals per jaar organiseren is doorschuiven van deelname naar de volgende editie ook mogelijk.

Aansprakelijkheid
Bij onze seminars of workshops kan het voorkomen dat het minimale deelnemersaantal niet wordt gehaald. In dit geval behoudt Adept Events zich het recht voor deze evenementen geen doorgang te laten vinden. Wij streven ernaar u daar in dat geval uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement van op de hoogte te stellen. De aansprakelijkheid van Adept Events is gelimiteerd tot het reeds betaalde inschrijfgeld voor dat evenement indien van toepassing. Dit geldt zowel voor deelnemers als voor sponsoren of exposanten. Organisator is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten voor reis- en/of verblijf.

Adept Events zal er alles aan doen, het programma alsmede de sprekers, zoals gepubliceerd op de website te behouden. Bij onvoorziene omstandigheden behoudt Adept Events zich het recht wijzigingen / vervangingen hierin aan te brengen.

Fotografie / video
Adept Events behoudt zich het recht tot het maken van fotomateriaal van aanwezigen gedurende haar evenementen en deze te gebruiken voor toekomstige promotiedoeleinden. Het maken van video-opnamen en foto-opnamen door derden is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming vooraf.