Pyramid Analytics sponsor van de DW&BI Summit

Pyramid Analytics, wereldwijd aanbieder op het gebied van Business Intelligence, heeft zojuist haar samenwerking met de Datawarehousing & Business Intelligence Summit van dit jaar bevestigd. Dit houdt in dat Pyramid Analytics beide dagen van het evement als sponsor aanwezig zullen zijn. 

Pyramid Analytics levert een analytics-platform dat bedrijven helpt bij de transformatie naar datagedreven organisaties. De focus van het bedrijf sluit perfect aan op de onderwerpen die besproken worden tijdens de DW&BI Summit. Zo heeft Pyramid Analytics net de nieuwste versie van haar analytics-platform gelanceerd. De zogeheten BI Office Version 6 is een analytics-platform dat zakelijke beslissers door het hele bedrijf heen de beste informatiemogelijkheden in handen geeft, wat resulteert in een slimmere organisatie.

Het bedrijf werd onlangs door Gartner opgenomen in het Magic Quadrant Business Intelligence en Analytics Platform Report, dat een marktoverzicht geeft van Enterprise Reporting-gebaseerde platformen. BI Office wordt hierin als leider erkend voor zowel door de IT-afdeling geleverde als self-service analytics. Daarnaast beoordeelde Gartner BI Office zeer goed in alle vijf categorieën in het Critical Capabilities for Business Intelligence Report. 

Pyramid Analytics heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de EMEA-regio.  Bezoek voor meer informatie de BI Office Version 6 microsite of PyramidAnalytics.com, volg het bedrijf op Twitter via @PyramidAnalytic of verbind met ze op LinkedIn.