BI-DWH

Events met de focus op Business Intelligence en Datawarehousing in de ruime zin des woords waaronder we dus ook datavisualisatie en big data en analytics verstaan.

05-10-2020
Online seminar - 3 ochtenden!

Logisch Datawarehouse – Architectuur, Ontwerp en Technologie

[Online seminar - 3 ochtenden!] Het Logical Data Warehouse, een door Gartner geïntroduceerde flexibele architectuur, is gebaseerd op een ontkoppeling van rapportage en analyse enerzijds en gegevensbronnen anderzijds. Rick van der Lans bespreekt de architectuur, implementatieaspecten en biedt marktoverzicht.

Rick van der Lans

5-7 oktober 2020 - drie ochtenden

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk

02-11-2020
Zitplaatsen beperkt - schrijf snel in!

Agile Datawarehouse Design & Dimensional Modeling

Collaborative BI Requirements Analysis & Dimensional Modeling Training Training dimensioneel modelleren door datawarehouse autoriteit Lawrence Corr waarin de nieuwste technieken worden behandeld voor het vergaren van BI-requirements en het ontwerpen van effectieve datawarehouse- en BI-systemen. Een agile benadering voor dimensioneel modelleren.

Lawrence Corr

2-4 november 2020

Utrecht

Op locatie

Bekijk

10-11-2020
Zitplaatsen beperkt - schrijf snel in!

Datavisualisatie en Data Driven Storytelling

De logische stap naar inzicht Hoe gaat u van data naar inzicht? Lex Pierik behandelt de stromingen in datavisualisatie, dashboards en grafieken, de belangrijkste producten en de rol en functie van datavisualisatie binnen organisaties. U doet hands-on ervaring op in de workshop Data Driven Storytelling.

Lex Pierik

10 november 2020

Utrecht

Op locatie met live stream

Bekijk

11-11-2020
Nieuwe workshop! Aantal zitplaatsen beperkt - schrijf snel in

Ontwerpen van een Nieuwe Data Architectuur

Stappenplan en best practices Organisaties hebben behoefte aan data science, selfservice BI, embedded BI, edge analytics en klantgedreven BI. Wat komt er kijken bij het ontwerpen van een moderne data-architectuur? Dit seminar biedt richtlijnen, stappenplannen, tips, ontwerpregels, use cases en praktijkvoorbeelden.

Rick van der Lans

11 en 12 november 2020

Utrecht

Op locatie

Bekijk

Machine Learning & Advanced Analytics

Benut machine learning en advanced analytics technieken zoals tekst-analyse, sentiment analyse, graph analysis en streaming analytics om uit big data nieuwe inzichten te verkrijgen die helpen bij het bereiken van doelen als groei, kostenreductie en verbeterde efficiency. Veel tools en technieken!

Mike Ferguson

Hilversum

Op locatie

Bekijk