GoDataDriven is de vierde sponsor met case presentatie

GoDataDriven, gespecialiseerd in het leveren van data science oplossingen, is de vierde en laatste sponsor die een case zal presenteren op de Datawarehousing & Business Intelligence Summit komende April in Amsterdam. Meer informatie over de case presentatie, die gegeven zal worden door niemand meer dan hun mede-oprichter en managing director Rob Dielemans, zal binnenkort bekendgemaakt worden. 

GoDataDriven is voorloper op het gebied van Big Data en Data Science services in Nederland. Het team van GoDataDriven bestaat uit een unieke combinatie van ervaren Data Scientists en uitmuntende Data Engineers, allen met state-of-the-art kennis van technologie. Sinds 2009 helpt GoDataDriven organisaties om datagedreven te gaan opereren.
 
Of het nou gaat om search optimalisatie voor een e-retailer, predictive maintenance voor een OV-organisatie, fraude detectie voor een bank of supply chain management voor een productiebedrijf: Dataoplossingen van GoDataDriven leveren bottom-line altijd aantoonbare resultaatverbeteringen voor haar opdrachtgevers. Klanten van GoDataDriven zijn onder meer Wehkamp, Bol.com, KLM, Amsterdam Airport Schiphol, ING, Rabobank, Bakkersland, NUON en NPO.
 
GoDataDriven maakt onderdeel uit van Xebia groep Meer informatie vindt u op www.godatadriven.com en www.xebia.com