TimeXtender is Platina sponsor van DW&BI Summit 2018

TimeXtender is Platina sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt. TimeXtender is leverancier van de BI-oplossing Discovery Hub.

Het van oorsprong Deense bedrijf TimeXtender is in 2006 opgericht door Heine Krog Iversen en Anne Krog Iversen. In tien jaar tijd is de startup uitgegroeid tot een solide bedrijf dat richting 3000 zakelijke klanten gaat en vestigingen in meerdere Europese landen heeft en in de Verenigde Staten. TimeXtender levert de self-service BI-oplossing Discovery Hub.

Discovery Hub is een metadata-gedreven, agile en geautomatiseerd software platform. De volledig geïntegreerde end-to-end-oplossing wil het beste van twee werelden samenbrengen: data governance en self-service BI. Hiermee kunnen zakelijke gebruikers snel betrouwbare gegevens verkennen en interpreteren, terwijl IT- en BI-specialisten tegelijkertijd verlost worden van overbodige taken door automatisering. De semantische laag stelt zakelijke gebruikers in staat hun gegevens bekijken op basis van een ‘single version of the truth’, wat van groot belang gezien de ingang van de GDPR op 25 mei 2018.