Kosten deelname

Profiteer van onze vroegboekkortingen en registreer zo vroeg mogelijk.
 

Periode Beide dagen 1 dag
Best rate (geldig tot 31 december 2016) € 1.139,- € 586,50
Vroegboekkorting (1 januari t/m 21 februari 2017) € 1.206,- € 621,-
Regulier tarief  (22 februari t/m 28 maart 2017) € 1.340,- € 690,-

Leden van NGI afdeling BI&A alsmede DAMA (NL, Belux of International) ontvangen 10% korting op de deelnemersprijs. Deze en andere lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.  Alle prijzen zijn exclusief BTW. Documentatie, lunch, en koffie zijn inbegrepen. Werkt u bij een gemeente of provincie? Dan kunt u BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds.

Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

GROEPSKORTINGEN

Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één organisatie aan, dan geldt al vanaf de tweede deelnemer een korting van 10% per deelnemer. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).

Indien u via een Credit Card wenst te betalen kunt u dit vermelden in het opmerkingen-veld van het registratieformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen onder vermelding van uw telefoonnummer zodat wij uw kaartinformatie telefonisch kunnen opnemen. Vermeld nimmer uw kaartinformatie in het aanmeldformulier of per e-mail.

Voor deelnemers die wensen te overnachten hebben wij kortingsafspraken met de hotels gemaakt. Laat het ons weten indien u hier gebruik van wenst te maken.