Sponsors

Gold & Platinum partners

[vc_column_text]

GoDataDriven is voorloper op het gebied van Big Data en Data Science services in Nederland. Het team van GoDataDriven bestaat uit een unieke combinatie van ervaren Data Scientists en uitmuntende Data Engineers, allen met state-of-the-art kennis van technologie. Sinds 2009 helpt GoDataDriven organisaties om datagedreven te gaan opereren.

Of het nou gaat om search optimalisatie voor een e-retailer, predictive maintenance voor een OV-organisatie, fraude detectie voor een bank of supply chain management voor een productiebedrijf: Dataoplossingen van GoDataDriven leveren bottom-line altijd aantoonbare resultaatverbeteringen voor haar opdrachtgevers. Klanten van GoDataDriven zijn onder meer Wehkamp, Bol.com, KLM, Amsterdam Airport Schiphol, ING, Rabobank, Bakkersland, NUON en NPO.
GoDataDriven maakt onderdeel uit van Xebia groep.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Hortonworks is één van de grootste bijdragers aan en aanbieder van Apache Hadoop voor organisaties. Onze missie is van Hadoop de basistechnologie te maken voor de moderne data architectuur van bedrijven. Onze oplossing, het Hortonworks Data Platform (HDP), is een datamanagementplatform voor organisaties dat een gecentraliseerde architectuur mogelijk maakt voor running batch, interactieve en real-time applicaties tegelijkertijd over een gedeelde dataset. HDP is gebouwd op Apache Hadoop, aangestuurd door YARN en ondersteund door een complete set aan capaciteiten voor basisvereisten als security, operations en data governance.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Rocket Software is een softwarebedrijf dat zakelijke applicaties bouwt en enterprise-oplossingen biedt in de volgende segmenten: Business Intelligence & Analytics, Data-opslag, Netwerken en Compliance, Applicatieontwikkeling, Integratie en Modernisering  en Databaseservers en –tools. Rocket Software is wereldwijd actief en werkt nauw samen met een aantal toonaangevende technologiepartners, zoals IBM, EMC, Fujitsu, HP, Avaya, Motorola, Epicor en vele anderen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Waltham, Massachusetts in de Verenigde Staten.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Trifacta, wereldwijde leider in data wrangling software, verbetert binnen organisaties de kwaliteit van hun big data door het transformeren en raffineren van rauwe, complexe data naar een gestructureerde indeling voor analysegebruik. Met tientallen jaren ervaring in innovatieve mens-computer interacties, schaalbare datamanagement en machine learning, vormt Trifacta’s unieke technologie een samenwerking tussen gebruiker en machine waarin beide partijen van elkaar leren. Trifacta wordt ondersteund door Accel Partners, Greylock Partners en Ignition Partners.

[/vc_column_text]

 

Exposanten en Mediapartners

[vc_column_text]

BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor IT-professionals en -managers. Wij zijn een onafhankelijk platform waar leden hun vakkennis bijhouden en hun netwerk onderhouden. Leden krijgen toegang tot vele inhoudelijke evenementen en ontvangen het vakblad Informatie. U heeft tevens toegang tot het archief van AG Connect.

Onze doelstelling is het bevorderen van kennisdeling tussen onze leden. Onze Special Interest Groups, zoals die voor Business Intelligence & Analytics, maken dat mogelijk door evenementen en bedrijfsbezoeken te organiseren. Zo blijft u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Pyramid Analytics is een wereldwijd aanbieder op het gebied van Business Intelligence en levert een analytics-platform dat bedrijven helpt bij de transformatie naar datagedreven organisaties. Pyramid Analytics’ krachtige BI Office is een analytics-platform dat zakelijke beslissers door het hele bedrijf heen de beste informatiemogelijkheden in handen geeft, wat resulteert in een slimmere organisatie.

Pyramid Analytics heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de EMEA-regio. Bezoek voor meer informatie de BI Office Version 6 microsite of PyramidAnalytics.com, volg ons op Twitter via @PyramidAnalytic of verbind met ons op LinkedIn.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen ze door de inzet van slimme IT oplossingen. Ze combineren nieuwe technologieën met bestaande, ze adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. De oplossingen van QNH richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Door IT landschappen te rationaliseren creëren ze ruimte om te innoveren. Met deze dienstverlening geven ze invulling aan de actuele (business) thema’s die bij hun klanten spelen. Cloud, Business Analytics, Enterprise Mobility, Customer Interaction en Collaboration zijn thema’s die momenteel hoog op de agenda staan. QNH biedt alle diensten aan op basis van consultancy, projecten (van A tot Z project- en resultaatverantwoordelijkheid) en managed services (gedeeltelijk of compleet beheer van infrastructuur, werkplekken en applicaties).

[/vc_column_text]