Sponsors

Gold & Platinum partners

[vc_column_text]

Talend’s integration solutions allow data-driven organizations to gain value from their data. Through native support of modern big data platforms, Talend takes the complexity out of integration efforts and equips IT departments to be more responsive to the demands of the business, at a predictable cost.
Based on open source technologies, Talend’s scalable, future-proof solutions address a broad range of existing and emerging integration requirements. Talend is privately-held and headquartered in Redwood City, CA.
Thousands of customers around the world are already using Talend’s open source-based data services fabric to transform their business and to roll out new services and new targeted marketing campaigns very quickly. In the Netherlands, Talend aims to build upon its legacy of success in Europe by supporting Dutch businesses more closely along their journey in realising the benefits of Big Data.

For more information, please visit www.talend.com and follow us on Twitter: @Talend

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Cloudera delivers the modern platform for data management and analytics. The world’s leading organizations trust Cloudera to help solve their most challenging business problems with
Cloudera Enterprise, the fastest, easiest, and most secure data platform built on Apache Hadoop, Apache Spark and the latest open source technologies. Our customers can efficiently capture, store, process and analyze vast amounts of data, empowering them to use advanced analytics to drive business decisions quickly, flexibly, and at lower cost than has been possible before. To ensure our customers are successful, we offer comprehensive training, and professional services. Learn more at cloudera.com.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waarin iedereen data in kan zetten om betere beslissingen te nemen en elke mogelijke uitdaging op te lossen. Alleen Qlik biedt end-to-end, realtime oplossingen voor data-integratie en -analyse die organisaties helpt toegang te krijgen tot hun data en deze om te zetten in waarde. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico’s en beloningen tegen elkaar af te wegen. Qlik is actief in meer dan 100 landen en bedient meer dan 50.000 klanten over de hele wereld.

Klik hier voor meer informatie.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

WhereScape Data Automation software versnelt het ontwerpen, bouwen en documenteren van complexe data ecosystemen, en maakt een snelle, iteratieve samenwerking met de business mogelijk. Wij orkestreren ongelijksoortige databronnen over elk platform om nauwkeurige rapportage in slechts minuten te produceren, niet weken.

Met de toename van zowel volume als complexiteit van data, is agile datamanagement een verplichting voor digitaal zakendoen. Data Automation is essentieel voor naadloze integratie met cloud- en big data-omgevingen, waardoor de afhankelijkheid van handmatige handoffs en menselijke fouten vermindert.

WhereScape RED genereert automatisch native code via een drag and drop GUI. Project build en wijzigingen worden beheerd door ontwikkelaars maar in een fractie van tijd gecommiteerd met automatisering.

WhereScape 3D modelleert, ontwerpt en prototypeert data infrastructuurprojecten met automatisering om de oplevering te versnellen en tegelijkertijd kosten en risico’s te verminderen. Dit maakt agile principes zoals nauwe samenwerking en kortere iteraties mogelijk.

[/vc_column_text]

 

Exposanten en Mediapartners

[vc_column_text]

BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Cimt BV is een onafhankelijke IT consultancypartner met meer dan 160 medewerkers in Nederland en Duitsland. Met ons team van technische en proces-experts zijn we gespecialiseerd in data integratie en management, business intelligence, data warehousing en systeemintegratie op basis van SAP en Talend.

We werken samen met onze klanten aan de informatietechnologie kant van complexe business transformatieprojecten. Gebaseerd op uitgebreide industrie-, proces- en technologie-kennis worden we als betrouwbaar adviseur en implementatiepartner herkend.

Als grootste implementatiepartner van Talend in Nederland en Duitsland leveren wij als sinds 2009 schaalbare en toekomstgerichte oplossingen gebaseerd op het product portfolio van Talend met ervaring uit meer dan 100 Talend implementaties. Onze ervaren collega’s werken niet alleen met de producten van Talend, ze zijn ook actieve en gewaardeerde bijdrages aan de open source community.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Information Builders biedt oplossingen voor business intelligence (BI), analytics, data integratie and data kwaliteit die helpen om performanceverbeteringen, innovatie en waarde te besturen. Met behulp van een set van krachtige producten stellen wij organisaties in staat iedereen – analisten, niet-technische gebruikers, zelfs partners, klanten en inwoners – te bedienen met betere data en analyses. Onze toewijding naar klantsucces is ongekend, met duizenden organisaties die op ons vertrouwen als hun vertrouwde partner. Information Builders is opgericht in 1975, heeft wereldwijd kantoren met het hoofdkantoor in New York (NY) en is een van de grootste onafhankelijke, private bedrijven in de sector. Bezoek ons op informationbuilders.nl, volg ons op Twitter at @infobldrs, like ons op Facebook, en bezoek onze LinkedIn pagina.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor IT-professionals en -managers. Wij zijn een onafhankelijk platform waar leden hun vakkennis bijhouden en hun netwerk onderhouden. Leden krijgen toegang tot vele inhoudelijke evenementen en ontvangen het vakblad Informatie. U heeft tevens toegang tot het archief van AG Connect.

Onze doelstelling is het bevorderen van kennisdeling tussen onze leden. Onze Special Interest Groups, zoals die voor Business Intelligence & Analytics, maken dat mogelijk door evenementen en bedrijfsbezoeken te organiseren. Zo blijft u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

[/vc_column_text]