Sponsoring

Sponsormogelijkheden

Op het gebied van sponsoring kunt u bij het Datawarehousing & Business Intelligence Summit kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Standruimte / exposant
Sponsored sessies
Aanvullende sponsoring-items

Het aantal sponsors zal beperkt zijn en de afgelopen edities waren wij ‘uitverkocht’. Neem spoedig contact op indien u interesse heeft in deelname als sponsor.

De keuzemogelijkheden zijn afhankelijk van uw status als sponsor. Wanneer u ervoor kiest een sprekersslot af te nemen in een track tijdens het congres, kunt u uit meer mogelijkheden kiezen dan wanneer u de keuze maakt voor alleen een tabletop tijdens het congres.

Welke mogelijkheid u ook kiest, het sponsorpakket wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Vanzelfsprekend zijn combinaties van de verschillende opties ook mogelijk.

Hieronder vindt u een overzicht van de sponsorpakketten.

Standruimte / exposant
Wanneer u kiest voor een stand, hebt u tijdens het Datawarehousing & Business Intelligence Summit de beschikking over een afgerokte tafel, twee stoelen, inclusief aansluiting op het elektriciteitsnet en internet en met plaats voor een roll-up banner. Een stand is een goede wijze om uw bedrijf te introduceren bij uw doelgroep en de deelnemers kennis te laten maken met het karakter van en de mogelijkheden binnen uw organisatie. Kortom, een uitgelezen moment om te netwerken. Ter bevordering van het leggen van contacten worden de stands op een strategische locatie geplaatst, namelijk op een plek waar minstens twee pauzes tijdens het congres plaatsvinden. U krijgt dus voldoende gelegenheid om contacten te leggen.
Aanvulllend hierop kunt u voor geheel 2020 Content Partner worden van BI-Platform.nl. Een zeer interessante aanvulling waar vrijwel alle deelnemers voor kiezen omdat u dan verzekerd bent van een jaar lang exposure via blogs, nieuws, whitepapers, agenda-items en eventueel video. BI-Platform is een unieke portal op gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Datamanagement, Big Data en Analytics.

Sponsored sessies
Aansluitend op de thema’s van het Datawarehousing & Business Intelligence Summit kunt u ervoor kiezen om een aanvraag voor een ‘sponsored session’ in te dienen, mits u beide dagen deelneemt als exposant. In ons schema is slechts ruimte voor één of twee sponsored sessies van 30 minuten op beide dagen omdat deze Plenair zijn. Deze sessies zijn de ideale gelegenheid om de bezoekers kennis te laten maken met een nieuwe ontwikkeling binnen uw organisatie of met een nieuw product, dat gerelateerd is aan de thema’s van het congres. Let wel: de sessie dient van een zodanig kaliber te zijn dat het recht doet aan de kwaliteit van de overige presentaties en kan in het Engels of Nederlands worden verzorgd. Aanvragen graag indienen vergezeld van synopsis van de presentatie en cv van de spreker. De organisatie zal daarom aanvragen voor deze sessies pas na overleg met de programmacommissie kunnen honoreren.

Aanvullende sponsoring-items
Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens de promotie van het Datawarehousing & Business Intelligence Summit uw bedrijf te presenteren op diverse wijzen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een borrel aan te bieden of om uw logo te plaatsen in de gerelateerde advertenties en de brochure of op onze website. Indien u kiest voor de laatste optie kunnen wij uw logo hyperlinken naar de website van uw keuze. Wij bieden u tevens de optie om een banner inclusief hyperlink van het congres op uw eigen website te plaatsen, zodat de bezoekers van uw website ervan op de hoogte zijn wanneer en waar uw bedrijf zich presenteert.

Voor deze editie van het congres bieden wij diverse varianten, afhankelijk van de corona-virus restricties:

  • Crown sponsorship: een plenaire sponsored session van 30 minuten op een van beide dagen inclusief Content Partnership van het BI-Platform voor heel 2020 (alsmede video-interview tijdens congres)
  • Platinum sponsorship: expositieruimte gedurende twee dagen aangevuld met een plenaire sponsored session van 30 minuten op een van beide dagen inclusief Content Partnership van het BI-Platform voor heel 2020 (alsmede video-interview tijdens congres)
  • Gold sponsorship: expositieruimte gedurende twee dagen aangevuld met een plenaire sponsored session van 30 minuten op een van beide dagen
  • Silver sponsorship: expositieruimte gedurende twee dagen inclusief Content Partnership van het BI-Platform voor heel 2020 (alsmede video-interview tijdens congres)
  • Bronze sponsorship: expositieruimte gedurende twee dagen.

Neem gerust telefonisch contact op met onze organisatie Adept Events indien u meer informatie wenst of gebruik ons contactformulier.