Sponsors

Gold & Platinum partners

[vc_column_text]

Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waarin iedereen data in kan zetten om betere beslissingen te nemen en elke mogelijke uitdaging op te lossen. Alleen Qlik biedt end-to-end, realtime oplossingen voor data-integratie en -analyse die organisaties helpt toegang te krijgen tot hun data en deze om te zetten in waarde. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico’s en beloningen tegen elkaar af te wegen. Qlik is actief in meer dan 100 landen en bedient meer dan 50.000 klanten over de hele wereld.

Klik hier voor meer informatie.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

TIBCO Software Inc. maakt het mogelijk het potentieel van real-time data te ontsluiten om snellere, slimmere beslissingen te nemen. Ons Connected Intelligence-platform verbindt naadloos elke applicatie of gegevensbron; brengt data op intelligente wijze samen voor betere toegankelijkheid, vertrouwen en controle; en voorspelt betrouwbare resultaten in real-time en op schaal.

Ontdek hoe oplossingen voor de meest cruciale zakelijke uitdagingen van onze klanten mogelijk worden gemaakt door TIBCO op www.tibco.com.

[/vc_column_text]

 

Exhibitors & Media partners

[vc_column_text]

With the Datavault Builder, 2150 GmbH provides a comprehensive solution for data warehouse automation. The Datavault Builder covers all phases and functions of DWH development and operation. Reduce complexity by replacing many individual tools with an integrated solution. Integrate new data sources faster and cheaper.

More information: Datavault Builder

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor IT-professionals en -managers. Wij zijn een onafhankelijk platform waar leden hun vakkennis bijhouden en hun netwerk onderhouden. Leden krijgen toegang tot vele inhoudelijke evenementen en ontvangen het vakblad Informatie. U heeft tevens toegang tot het archief van AG Connect.

Onze doelstelling is het bevorderen van kennisdeling tussen onze leden. Onze Special Interest Groups, zoals die voor Business Intelligence & Analytics, maken dat mogelijk door evenementen en bedrijfsbezoeken te organiseren. Zo blijft u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

[/vc_column_text]