Sponsors

Crown partners

[vc_column_text]

With the Datavault Builder, 2150 GmbH provides a comprehensive solution for data warehouse automation. The Datavault Builder covers all phases and functions of DWH development and operation. Reduce complexity by replacing many individual tools with an integrated solution. Integrate new data sources faster and cheaper.

More information: Datavault Builder

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

WhereScape Data Automation software versnelt het ontwerpen, bouwen en documenteren van complexe data ecosystemen, en maakt een snelle, iteratieve samenwerking met de business mogelijk. Wij orkestreren ongelijksoortige databronnen over elk platform om nauwkeurige rapportage in slechts minuten te produceren, niet weken.

Met de toename van zowel volume als complexiteit van data, is agile datamanagement een verplichting voor digitaal zakendoen. Data Automation is essentieel voor naadloze integratie met cloud- en big data-omgevingen, waardoor de afhankelijkheid van handmatige handoffs en menselijke fouten vermindert.

WhereScape RED genereert automatisch native code via een drag and drop GUI. Project build en wijzigingen worden beheerd door ontwikkelaars maar in een fractie van tijd gecommiteerd met automatisering.

WhereScape 3D modelleert, ontwerpt en prototypeert data infrastructuurprojecten met automatisering om de oplevering te versnellen en tegelijkertijd kosten en risico’s te verminderen. Dit maakt agile principes zoals nauwe samenwerking en kortere iteraties mogelijk.

[/vc_column_text]

 

Exhibitors & Media partners

[vc_column_text]

BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor IT-professionals en -managers. Wij zijn een onafhankelijk platform waar leden hun vakkennis bijhouden en hun netwerk onderhouden. Leden krijgen toegang tot vele inhoudelijke evenementen en ontvangen het vakblad Informatie. U heeft tevens toegang tot het archief van AG Connect.

Onze doelstelling is het bevorderen van kennisdeling tussen onze leden. Onze Special Interest Groups, zoals die voor Business Intelligence & Analytics, maken dat mogelijk door evenementen en bedrijfsbezoeken te organiseren. Zo blijft u op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

[/vc_column_text]