Kosten

Profiteer van onze vroegboekkortingen en registreer zo vroeg mogelijk.

Opties On-premise  Online
Best rate (geldig tot 24 januari 2024) € 586,50 € 416,50
Vroegboekkorting (25 januari t/m 21 februari)    € 621 € 441
Regulier tarief  (vanaf 22 februari) € 690 € 490

 

De kosten voor een workshop van een hele dag door Nigel Turner bedragen slechts € 650,- in combinatie met congresdeelname. De kosten voor een workshop van een halve dag door Alec Sharp bedragen slechts € 390,- in combinatie met congresdeelname. Ook voor deze workshops geldt een vroegboekkorting (geen best rate) van 10% tot 22 februari 2024. Aanmelding daarvoor kan ook afzonderlijk, via de website van Adept Events.

Deelnemers aan het congres hebben bovendien nog enkele maanden toegang tot de video opnames van 27 maart dus voor de parallelsessies is er geen man overboord. Leden van KNVI afdeling BI&A alsmede DAMA ontvangen 10% korting op de deelnemersprijs. Deze en andere lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.  Alle prijzen zijn exclusief BTW. Werkt u bij een gemeente of provincie? Dan kunt u BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds.

Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

GROEPSKORTINGEN

Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al voor de tweede en derde deelnemer een korting van 10%. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).

Wilt u met een grote groep deelnemen via de live video stream? Neem contact met ons op, dan kunnen we een Enterprise License fee bieden voor uw complete afdeling of organisatie.

U meldt de eerste deelnemer aan via de button [Inschrijven]. Nadat u op ‘Versturen’ heeft geklikt, kunt u de ingevoerde bedrijfsgegevens en adresgegevens behouden voor een volgende deelnemer. Alleen de persoonsgegevens van de volgende deelnemers hoeft u nu nog in te voeren. U ontvangt direct na het versturen van uw aanmelding een bevestiging per e-mail. De PDF factuur voor deelname aan het evenement volgt separaat naar het e-mailadres dat u bij de factuurgegevens invult.