Kosten

U kunt Dag-1 of Dag-2 volgen of beide! Profiteer van onze vroegboekkortingen en registreer zo vroeg mogelijk.

Opties On-premise 1e dag en online 2e dag On-premise 1e dag (29 maart) Online beide dagen Online 1 dag
Best rate (geldig tot 31 december 2021) € 680 € 416 € 480 € 264
Vroegboekkorting (1 januari t/m 22 februari)    € 765 € 468 € 540 € 297
Regulier tarief  (vanaf 23 februari 2022) € 850 € 520 € 600 € 330

 

De kosten voor een virtuele halve dag seminar door Alec Sharp, Donald Farmer, Keith McCormick of John O’Brien bedragen slechts € 250,- in combinatie met congresdeelname! Aanmelding daarvoor kan ook afzonderlijk, via de website van Adept Events.

Deelnemers aan het congres hebben bovendien nog enkele maanden toegang tot de video opnames dus als u een sessie moet missen is er geen man overboord. Leden van KNVI afdeling BI&A alsmede DAMA ontvangen 10% korting op de deelnemersprijs. Deze en andere lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.  Alle prijzen zijn exclusief BTW. Werkt u bij een gemeente of provincie? Dan kunt u BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds.

Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

GROEPSKORTINGEN

Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al voor de tweede en derde deelnemer een korting van 10%. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).

Wilt u met een grote groep deelnemen via de live video stream? Neem contact met ons op, dan kunnen we een Enterprise License fee bieden voor uw complete afdeling of organisatie.

U meldt de eerste deelnemer aan via de button [Inschrijven]. Nadat u op ‘Versturen’ heeft geklikt, kunt u de ingevoerde bedrijfsgegevens en adresgegevens behouden voor een volgende deelnemer. Alleen de persoonsgegevens van de volgende deelnemers hoeft u nu nog in te voeren. U ontvangt direct na het versturen van uw aanmelding een bevestiging per e-mail. De PDF factuur voor deelname aan het evenement volgt separaat naar het e-mailadres dat u bij de factuurgegevens invult.