Barry Devlin

Barry Devlin

Dr. Barry Devlin behoort tot de autoriteiten op het gebied van business insight en is een van de grondleggers van datawarehousing. Met meer dan 30 jaar ervaring in IT, waarvan 20 jaar bij IBM als “Distinguished Engineer”, is hij een alom gewaardeerd consultant en docent, en auteur van het standaardwerk “Data Warehouse – from Architecture to Implementation”.

Zijn meest recente boek “Business unIntelligence: Insight and Innovation Beyond Analytics and Big Data” verscheen in 2013. Hij is oprichter van 9sight Consulting, gespecialiseerd in de menselijke, organisatorische en IT-implicaties, en het ontwerp van oplossingen voor diepgaande inzichten in de business. Daarnaast heeft Barry gesproken op een eerdere editie van ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit.

Events

29-03-2022
Niet eerder zo'n keur aan internationale topsprekers. Schrijf snel in!

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Eén dag live in Utrecht en één dag virtueel Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Donald Farmer, Alec Sharp, John O'Brien, Lawrence Corr, Rick van der Lans en Barry Devlin. Enkele topics: Data Mesh, Analytics & Data Science, Data Governance, DataOps, Cloud DWH, Datamodelleren. Toegang tot video recordings.

29 maart - Face-to-face in Utrecht; 30 maart Live Streaming

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk

08-06-2022
Praktisch seminar met Barry Devlin

Data Mesh, Fabric en Lakehouse ontrafeld

Frameworks voor Digitale Transformatie De nieuwe frameworks Data Mesh, Data Fabric en Data Lakehouse kunnen aanzienlijke voordelen bieden voor uw organisatie. Barry Devlin legt de concepten, technologie en voordelen uit en ontrafelt hoe de frameworks zich verhouden tot uw huidige data-architectuur. Zeer praktisch en interactief seminar.

8 en 9 juni 2022

Utrecht

Op locatie met online meeting

Bekijk