Barry Devlin

Barry Devlin

Dr. Barry Devlin behoort tot de autoriteiten op het gebied van business insight en is een van de grondleggers van datawarehousing. Met meer dan 30 jaar ervaring in IT, waarvan 20 jaar bij IBM als “Distinguished Engineer”, is hij een alom gewaardeerd consultant en docent, en auteur van het standaardwerk “Data Warehouse – from Architecture to Implementation”.

Zijn meest recente boek “Business unIntelligence: Insight and Innovation Beyond Analytics and Big Data” verscheen in 2013. Hij is oprichter van 9sight Consulting, gespecialiseerd in de menselijke, organisatorische en IT-implicaties, en het ontwerp van oplossingen voor diepgaande inzichten in de business. Daarnaast heeft Barry gesproken op een eerdere editie van ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit.

Events

30-06-2021

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Face-to-face & Live video stream Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Mike Ferguson, Rick van der Lans en Barry Devlin. Enkele topics: Datamesh, Analytics & Data Science, Cloud Datawarehousing, Data Governance, Embedded BI, Data-architectuurkeuze. Sprekers van NN, Shell, Randstad en RIVM.

30 juni en 1 juli - Face-to-face en/of Live Video Stream

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk

02-07-2021
Nieuw seminar met Dr. Barry Devlin - schrijf snel in

Growing your Decision Making from BI and Analytics to AI

Answering Key Questions on the Role of AI in Decision Making [halve dag] Barry Devlin bespreekt in één ochtendsessie de uitdagingen en potentiële voordelen van de overgang van BI en Analytics naar AI. Het gebruik ervan in datamanagement; de relatie met datawarehouses, data marts en data lakes; de opkomende rol ervan in BI; de sterke en zwakke punten op alle niveaus.

Vrijdag 2 juli

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk