Dave Wells

Dave Wells is Data Management Practice Director bij Eckerson Group, een onderzoeks- en adviesorganisatie voor data-analyse. Hij is een internationaal erkende thought leader op het gebied van datamanagement, een frequent spreker op conferenties en auteur van vakinhoudelijke artikelen. Dave biedt een uniek perspectief op datamanagement op basis van enkele decennia werkervaring met data in zowel technische als business functies. Hij werkt op het snijvlak van informatiebeheer en business management, waarbij echte waarde wordt gehaald uit data.

Dave is een branche-analist, consultant en docent die zich toelegt op het bouwen van betekenisvolle en duurzame verbindingen gedurende het hele traject van data tot bedrijfswaarde. Veel van zijn werk is nu gericht op modernisering – het updaten van de BI-architectuur om deze te optimaliseren voor big data en analytics, het behouden van de waarde van legacy datawarehouses met cloud- en data lake compatibiliteit en data-governance die goed past in self-service- en agile omgevingen.

Events

25-03-2020
IJzersterke speakers line-up. Profiteer van vroegboekkorting!

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Wayne Eckerson, Keith McCormick, Dave Wells, Nigel Turner en Rick van der Lans. Enkele topics: Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

25 en 26 maart 2020

Utrecht

Bekijk

30-03-2020
Nieuwe workshop. Schrijf nú in!

Cloud Datawarehousing

Migratieoplossingen voor Legacy Datawarehouses Wat zijn de voor- en nadelen van Cloud Datawarehousing en hoe pak je een migratie aan. Overzicht van het cloud datawarehousing technology landschap alsmede het cloud migratie landschap. Interactieve en praktische workshop met de zeer ervaren trainer op dit terrein, Dave Wells.

30-31 maart 2020

Utrecht

Bekijk