Dave Wells

Dave Wells is Data Management Practice Director bij Eckerson Group, een onderzoeks- en adviesorganisatie voor data-analyse. Hij is een internationaal erkende thought leader op het gebied van data management, een frequent spreker op vakconferenties en auteur van vakpublicaties. Dave biedt een uniek perspectief op data management op basis van vijf decennia werkervaring met data in zowel technische als business functies. Hij werkt op het snijvlak van informatiebeheer en business management, waarbij echte waarde wordt afgeleid van data assets.
Dave is een branche-analist, consultant en docent die zich toelegt op het bouwen van betekenisvolle en duurzame verbindingen gedurende het hele traject van data tot bedrijfswaarde. Veel van zijn werk is tegenwoordig gericht op modernisering: het updaten van de BI-architectuur en optimalisatie voor big data en analyses, het behouden van de waarde van legacy-datawarehouses met compatibiliteit met cloudtechnologie en data lakes, en het heroverwegen van data governance om goed te werken binnen self-service en agile culturen.

Events

25-03-2020

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Wayne Eckerson, Keith McCormick, Dave Wells, Nigel Turner en Rick van der Lans. Enkele topics: Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

25 en 26 maart 2020

Utrecht

Bekijk

30-03-2020
Nieuwe workshop. Schrijf nú in!

Cloud Datawarehousing

Practical Migration Techniques for Legacy Data Warehouses Wat zijn de voor- en nadelen van Cloud Datawarehousing en hoe pak je een migratie aan. Overzicht van het cloud datawarehousing technology landschap alsmede het cloud migratie landschap. Interactieve en praktische workshop met de zeer ervaren trainer op dit terrein, Dave Wells.

30-31 maart 2020

Utrecht

Bekijk