Donald Farmer

Donald Farmer

Donald Farmer, directeur van TreeHive Strategy, is een internationaal gerenommeerde adviseur onder analytics leverancies, investeerders en ondernemingen. In zijn carrière richtte hij zich op het toepassen van data analyse technieken in zeer uiteenlopende branches als visteelt en archeologie en op het leiden van product ontwikkelteams bij IT-organisaties. Donald werkte bij succesvolle start-ups in Engeland en IJsland en werkte vervolgens 15 jaar bij Microsoft en Qlik waar hij leiding gaf aan teams voor het ontwerpen en bouwen van product suites op gebied van dataintegratie, datamining, self-service analytics en datavisualisatie.

Donald is gespecialiseerd in het helpen ontwikkelen van strategieën voor analytics, innovatie en design, en voornamelijk in het benutten van nieuwe technologieën en technieken.

 

Events

29-03-2022
Niet eerder zo'n keur aan internationale topsprekers. Schrijf snel in!

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Eén dag live in Utrecht en één dag virtueel Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Donald Farmer, Alec Sharp, John O'Brien, Lawrence Corr, Rick van der Lans en Barry Devlin. Enkele topics: Data Mesh, Analytics & Data Science, Data Governance, DataOps, Cloud DWH, Datamodelleren. Toegang tot video recordings.

29 maart - Face-to-face in Utrecht; 30 maart Live Streaming

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk

31-03-2022

Data and Analytics as a Line of Business

[Online - 1 middag!] Drie eenvoudige doch effectieve manieren om een start te maken met Data en Analytics als een 'Line of Business'. Gerenommeerd analist en thought leader Donald Farmer bespreekt 'communities of practice and tools of choice' evenals governance, compliance en privacy.

31 maart - halve dag online

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk