Gert Vonck

Gert Vonck is momenteel werkzaam als zelfstandig business consultant, maar is beter bekend als de oprichter van Appfie.com. Appfie is een start-up gericht op de invoering en het gebruik van Low Code platformen binnen ondernemingen, en specifiek voor Microsoft PowerApps en Flow. Binnen Appfie is Gert, naast spreker en PowerApps trainer, ook dagelijks betrokken bij strategische oefeningen, de creatie van roadmaps en change management projecten binnen middelgrote tot grote ondernemingen.

Gert was voordien business unit manager bij Tobania, waar hij verantwoordelijk was voor het CRM domein. In deze rol heeft hij gewerkt voor o.a. financiële instituten als KBC en Isabel. Hij was gedurende vijf jaar ook head of IT en COO bij Deutsche Bank. Tijdens deze periode was hij de voortrekker bij de implementatie van het IT demand & portfolio proces en alle vendor management activiteiten.

Hij is één van de eerste onafhankelijke sprekers en trainers omtrent Low Code en Microsoft PowerApps in België.

Events

27-03-2018
Powersessie van een halve dag!

Low Code Development met Microsoft PowerApps en Flow

Wat zijn de mogelijkheden van low code application platformen en hoe kunt u deze succesvol inzetten in uw organisatie? Aan de hand van Microsoft PowerApps, Flow en de Common Data Service wordt besproken maar vooral ook live getoond hoe dit precies in zijn werk gaat. Waardevolle halve dag.

27 maart 2018

Hilversum

Bekijk