Guy Crets

Guy Crets

Guy Crets is Business Integration Architect en Partner bij I8C, onderdeel van de Cronos Group dat meer dan 5.000 medewerkers telt. Hij is toonaangevend consultant en spreker met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van integratie en SOA-gerelateerde oplossingen en problemen.

Hij heeft op vele internationale congressen en usergroup-bijeenkomsten over de gehele wereld presentaties gegeven en workshops gehouden, of als moderator opgetreden. In België spreekt Guy regelmatig bij SAI (vgl. KNVI in Nederland) en verzorgt daar ook seminars.

Guy was en is betrokken bij talloze SOA en integratie trajecten: screen scraping, mainframe integratie, JMS messaging, TIBCO EAI, SAP Netweaver, IBM XML gateways en Apigee API Management. Als consultant bij talloze bedrijven, variërend van Fortune top 500 tot kleinere ondernemingen, heeft Guy een enorme dosis praktijkervaring opgedaan bij integratie-trajecten. In België bij organisaties als Engie, Swift en de Vlaamse Overheid, in Nederland o.a. bij Akzo, Philips, Rabobank en Interpolis. Deze ervaring, gecombineerd met zijn deskundigheid op het gebied van integratie-oplossingen en integratie-tools, komen goed van pas als u worstelt met applicatie- of data-integratie in uw organisatie.

Events

14-10-2021
Praktisch, waardevol, schrijf nu in!

Hybride Applicatie Integratie

Van API Management en iPaas tot Hybride Integratie Platformen [Online seminar - 1 ochtend] Tijdens deze halfdaagse online sessie wordt u volledig bijgepraat over de evoluties en trends in de wereld van applicatieintegratie. Met name de combinatie van ESB’s, cloudgebaseerd iPaas platformen met API management platformen leiden tot het vrij nieuwe concept van Hybride Integratie Platformen.

14 oktober 2021 - 1 ochtend

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk