Guy Crets

Guy Crets

Guy Crets is Business Integration Architect en Partner bij I8C, onderdeel van de Cronos Group dat meer dan 5.000 medewerkers telt. Hij is toonaangevend consultant en spreker met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van integratie en SOA-gerelateerde oplossingen en problemen.

Hij heeft op vele internationale congressen en usergroup-bijeenkomsten over de gehele wereld presentaties gegeven en workshops gehouden, of als moderator opgetreden. In België spreekt Guy regelmatig bij SAI (vgl. KNVI in Nederland) en verzorgt daar ook seminars.

Guy was en is betrokken bij talloze SOA en integratie trajecten: screen scraping, mainframe integratie, JMS messaging, TIBCO EAI, SAP Netweaver, IBM XML gateways en Apigee API Management. Als consultant bij talloze bedrijven, variërend van Fortune top 500 tot kleinere ondernemingen, heeft Guy een enorme dosis praktijkervaring opgedaan bij integratie-trajecten. In België bij organisaties als Engie, Swift en de Vlaamse Overheid, in Nederland o.a. bij Akzo, Philips, Rabobank en Interpolis. Deze ervaring, gecombineerd met zijn deskundigheid op het gebied van integratie-oplossingen en integratie-tools, komen goed van pas als u worstelt met applicatie- of data-integratie in uw organisatie.

Events

27-10-2020

Hybride Applicatie Integratie

[Online seminar - 1 ochtend] Van API Management en iPaas tot Hybride Integratie Platformen Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de ontwikkelingen, trends en mogelijke oplossingen voor integratie? In een halve dag wordt u bijgespijkerd over Hybride Applicatie Integratie.

27 oktober 2020 - ochtendsessie

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk