Guy Crets

Guy Crets

Guy Crets is Business Integration Architect en Partner bij I8C, onderdeel van de Cronos Group dat meer dan 2.500 medewerkers telt. Hij is toonaangevend consultant en spreker met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van integratie en SOA-gerelateerde oplossingen en problemen.

Hij heeft op vele internationale congressen en usergroup-bijeenkomsten over de gehele wereld presentaties gegeven en workshops gehouden, of als moderator opgetreden. In België spreekt Guy regelmatig bij SAI (vgl. NGI in Nederland) en verzorgt daar ook seminars.

Guy was en is betrokken bij talloze SOA en integratie trajecten: screen scraping, mainframe integratie, JMS messaging, Tibco EAI en SAP Netweaver . Als consultant bij talloze bedrijven, variërend van Fortune top 500 tot kleinere ondernemingen, heeft Guy een enorme dosis praktijkervaring opgedaan bij integratie-trajecten. In België bij organisaties als Electrabel, Swift en Eurocontrol, in Nederland o.a. bij Akzo, Philips, Rabobank en Interpolis. Deze ervaring, gecombineerd met zijn deskundigheid op het gebied van intregratie-oplossingen en integratie-tools, komen goed van pas als u worstelt met applicatie- of data-integratie in uw organisatie.

Events

09-04-2019

API Management – Ontwerp, Beheer en Tools

API's vormen gebruiksklare bouwstenen voor nieuwe toepassingen en maken bedrijven flexibeler voor veranderingen in de markt. Dit seminar gaat over het ontwerp van API’s en het ter beschikking stellen ervan. Alle relevante onderdelen van API Management worden op een toegankelijke manier besproken.

9 april 2019

Utrecht

Bekijk

16-05-2019

Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile

Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor integratie? Oude en nieuwe trends: van EAI en SOA tot Cloud-integratie, de rol van API's en microservices.

16 mei 2019

Hilversum

Bekijk