James Robertson

James Robertson

James Robertson is verbonden geweest aan honderden projecten. Vanuit deze rijke ervaring weet hij als geen ander dat ontwikkeling alleen een kans van slagen heeft als men een gedegen begrip heeft van het onderliggende probleem en een oplossing kan vinden die de benodigde functionaliteit en eigenschappen biedt.
Hij heeft een agile aanpak voor business analyse ontwikkeld die zorgt dat het team betere mogelijkheden krijgt het echte probleem te ontrafelen en begrijpen. Alleen op die manier kunnen zij komen tot een resultaat dat leidt tot tevredenheid én gebruik door de klant.
James is auteur van zes boeken, waaronder het bekende Mastering the Requirements Process met Suzanne Robertson, verscheidene cursussen, video instructie en vele artikelen en presentaties die hebben geleid tot nieuwe inzichten in betere business analyse. Als docent op gebied van requirements en business analyse wordt hij wereldwijd zeer hoog gewaardeerd.

James Robertson is oprichter van The Atlantic Systems Guild, een internationale denktank die bekend staat om zijn vernieuwingen op het gebied van systeem- en ontwikkeltechnieken.

Events

16-04-2019
Nieuwe hands-on workshop

Business Analysis Agility

Deze workshop door James Robertson behandelt een framework voor business analyse die u gebruikt wanneer u werkt in een agile omgeving en stories moet aanleveren voor iteratieve development maar óók wanneer u requirements specificaties moet schrijven in een meer formele omgeving of bij outsourcing.

16 en 17 april 2019

Utrecht

Bekijk

17-06-2019

Mastering the Requirements Process

Agile - Traditional - Outsourcing Driedaagse workshop over requirements management. Opstellen, testen en ondubbelzinnig vastleggen van requirements voor zowel agile als traditionele ontwikkeling. Leer state of the art requirementstechnieken toe te passen om de juiste requirements en stories te schrijven en communiceren.

17 - 19 juni 2019

Utrecht

Bekijk