Rogier Werschkull

Rogier Werschkull is data-solution architect met 20 jaar ervaring met consultancy en training in het vakgebied van business-intelligence, datawarehousing en analytics.

Functionaliteit vóór technologie. Constructief en actief delen van kennis. Dit is waar hij voor staat en gaat. Vanuit deze principes is hij de laatste 5 jaar voornamelijk bezig om als hands-on data en solution architect moderne op de cloud gebaseerde datawarehouse / analytics oplossingen neer te zetten in diverse organisaties. Of: om een reeds bestaande omgeving te herbouwen / optimaliseren / migreren naar een ander platform.

Zijn visie is dat deze DWH/BI-oplossing zo simpel mogelijk moet zijn, kijkende naar de functionele en niet functionele eisen die een organisatie stelt aan de informatievoorziening nu en de komende 5 jaar zoals: niet zelf zaken gaan bouwen als het wiel al uitgevonden is; altijd kijken naar de TCO. Automatiseren wat er geautomatiseerd kan worden.

Events

20-04-2021
Online - Interactief - Halve dag - Nieuw

Cloud Datawarehousing

[Online seminar - 1 ochtend] Praktische aanpak en best practices Tijdens deze online sessie van een halve dag door expert Rogier Werschkull krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende aspecten van Cloud Datawarehousing. Use cases, een praktische aanpak, overzicht van beschikbare technologie en tools, implementatieaspecten en best practices.

20 april 2021 - 1 ochtend

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk

08-06-2021

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Met Live Video Stream Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Keith McCormick, Nigel Turner, Jan Henderyckx en Rick van der Lans. Enkele topics: Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

8 en 9 juni 2021 - Face-to-face & Live Video Streaming

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk