Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn houdt zich als onafhankelijk coach, docent en auteur bezig met het innoveren van softwareontwikkeling bij vele internationale ondernemingen. Sander coacht organisaties, projecten en teams op het gebied van agile, Scrum, Kanban, software-architectuur, microservices, requirements, smart use cases, UML, development en testen.

Sander is momenteel als chief architect verbonden aan smart energy company Quby (makers van Toon), en daarvoor als directeur bij agile consultancy 101 Ways, als chief technology officer bij softwareleverancier ANVA en verzekeraar Klaverblad, als global agile thought leader bij Capgemini, en als partner bij Ordina. Sander is vanwege zijn visie en onafhankelijkheid een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en seminars, publiceerde talrijke artikelen in internationale vakbladen en is auteur van de boeken Pragmatisch modelleren met UML en Dit is Agile.

Events

13-04-2021

Microservices Architectuur – Ontwerp, bouw en inrichting

Hoe worden microservices ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk in productie genomen? En wat maakt een component of service uiteindelijk een microservice? Hoe verandert de samenwerking tussen analisten, ontwikkelaars, testers en beheerders als een organisatie omschakelt?

13 april 2021

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk