Wij voeren sinds juni 2020 drie typen events met soms verschillende richtlijnen en voorwaarden. 

  1. Op locatie. Het ‘oude normaal’ zoals tot 2020 gebruikelijk was; deze worden op onze vaste accommodaties verzorgd waarbij documentatie in de cursusmap, koffie, thee en een lunch zijn inbegrepen in de deelnameprijs. Met de huidige anderhalve meter restricties is het aantal deelnemers dat op locatie in de zaal kan plaats nemen beperkt. Schrijf daarom tijdig in om teleurstelling te voorkomen.
  2. Online events. Die worden puur online aangeboden vanuit onze speciaal ingerichte cursusstudio en kunt u dus alleen vanaf uw eigen (thuis)werkplek volgen. Indien mogelijk beperken wij ons tot blokken van een halve dag, bijvoorbeeld twee of drie opeenvolgende ochtenden. Wij sturen de deelnemers ruim van tevoren een uitnodiging met hyperlink om in te loggen op de online meeting alsmede een PDF met tips en richtlijnen. Ook het cursusmateriaal sturen wij van tevoren als PDF naar u toe en indien dat niet mogelijk is ontvangt u de papieren cursusmap.
  3. Op locatie met live stream. Dit format betreft zgn. hybride events, dus een combinatie van de twee bovenstaande formats. Het event vindt op locatie plaats met zowel deelnemers in de cursuszaal als deelnemers die het event online volgen vanaf een interactieve live video stream. U geeft zelf bij aanmelding aan of u live wilt deelnemen in onze cursuszaal of online via de video stream. Uiteraard is ook dan het aantal zitplaatsen op locatie beperkt en kunt u niet zonder voorafgaand overleg van wisselen van online naar op-locatie vanwege anderhalve meter beperkingen met gereserveerde zitplaatsen. Wel is voor het toevoegen van de live video stream een minimum aantal van drie online deelnemers vereist. Vooral bij workshops aangezien dat de minimale groepsgrootte is voor oefeningen in een virtuele ‘breakout room’.