Wij voeren sinds juni 2020 drie typen events met soms verschillende richtlijnen en voorwaarden. 

 1. Op locatie. Het ‘oude normaal’ zoals tot 2020 gebruikelijk was; deze worden op onze vaste accommodaties verzorgd waarbij documentatie in de cursusmap, koffie, thee en een lunch zijn inbegrepen in de deelnameprijs. Met de huidige anderhalve meter restricties is het aantal deelnemers dat op locatie in de zaal kan plaats nemen beperkt. Schrijf daarom tijdig in om teleurstelling te voorkomen.
 2. Online events. Die worden puur online aangeboden vanuit onze speciaal ingerichte cursusstudio en kunt u dus alleen vanaf uw eigen (thuis)werkplek volgen.
  • Indien mogelijk beperken wij ons tot sessies van een halve dag, bijvoorbeeld twee of drie opeenvolgende ochtenden van 9:00 tot 13:00.
  • Per sessie hanteren we strikt het maximum van één uur onafgebroken training.
  • Wij sturen de deelnemers ruim van tevoren een uitnodiging met hyperlink om in te loggen op de online meeting alsmede een PDF met tips en richtlijnen voor online deelname.
  • Ook het cursusmateriaal sturen wij van tevoren als PDF naar u toe en indien dat niet mogelijk is ontvangt u de papieren cursusmap.
  • De prijsstelling is lager dan voor events op locatie in onze vaste accommodaties.
  • Bij enkele (internationale) sprekers wordt de live stream verzorgd vanuit hun eigen cursusruimte annex studio maar de uitnodiging ontvangt u dan nog steeds vanuit Adept Events via ons online meeting platform.
 3. Op locatie met live video stream. Dit format betreft zgn. hybride events, dus een combinatie van de twee bovenstaande formats. Het event vindt op locatie plaats met zowel deelnemers in de cursuszaal als deelnemers die het event online volgen vanaf een interactieve live video stream.
  • U geeft zelf bij aanmelding aan of u live wilt deelnemen in onze cursuszaal of online via de video stream.
  • Uiteraard is ook dan het aantal zitplaatsen op locatie beperkt en kunt u niet zonder voorafgaand overleg van wisselen van online naar op-locatie vanwege anderhalve meter beperkingen met gereserveerde zitplaatsen.
  • Niet alleen de spreker maar ook deelnemers in de zaal worden toegerust met microfoons zodat online deelnemers alle vragen die worden gesteld of opmerkingen die worden gemaakt ook kunnen volgen.
  • Vragen en opmerkingen van online deelnemers komen eveneens versterkt de zaal binnen zodat iedereen dat kan volgen.
  • Indien gewenst of nodig, is ook het videobeeld in beide richtingen te verzorgen. Wij projecteren dan de online deelnemers op het scherm in de zaal en andersom, wij tonen dan de deelnemers in de zaal via video aan deelnemers in de online meeting. Bijvoorbeeld tijdens het ‘voorstelrondje’.
  • Wel is voor het toevoegen van de live video stream een minimum aantal van drie online deelnemers vereist. Vooral bij workshops aangezien dat de minimale groepsgrootte is voor oefeningen in een virtuele ‘breakout room’.
  • Wij zetten dit hybride format ‘automatisch’ om naar puur virtueel vanuit de eigen studio indien er geen cursussen in zalen kunnen worden verzorgd vanwege corona-restricties. We hoeven dan, bij voldoende aanmeldingen, niet te schuiven met data maar schakelen om naar online.

Deelnemers aan online events of aan hybride events via de live video stream ontvangen enkele dagen van tevoren de uitnodiging met hyperlink en benodigde instructie.