Sponsors

Gold & Platinum partners

[vc_column_text]

Beter presteren met slimme Data Warehouse- en Business Intelligence-oplossingen? Daarvoor moet u bij Inergy zijn. Met onze ervaren engineers, architecten en projectmanagers helpen wij u door middel van onze oplossingen meer rendement te halen uit uw bedrijf. Met advies op maat of een audit, met ontwerp en bouw van een Data Warehouse of met onze unieke Managed Business Intelligence Services. Bij Inergy schrikken we niet terug voor ambitieuze projecten of veeleisende opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gedegen kennis van bedrijfsprocessen en technologie kunnen we snel en resultaatgericht werken. En dankzij diezelfde jarenlange ervaring hebben we een scherp oog ontwikkeld voor innovatieve BI-technieken en –oplossingen die uw bedrijf echt verder helpen.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Denodo Technologies, Inc. has redefined data integration to make the delivery of data to the corporate business applications simple. The Denodo Data Services Platform is an enterprise Data Virtualization, Data Federation and Cloud Data Integration middleware that uses a declarative approach to abstract, unify, federate and understand disparate data sources and systems, supporting multiple acquisition and delivery modes and latency requirements, as well as a rich set of easy to use data transformation, data federation and data mashup capabilities.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

MicroStrategy is ’s werelds grootste onafhankelijke BI-bedrijf en biedt een toonaangevend analyseplatform dat eenvoudige en snelle toegang biedt tot bruikbare inzichten voor de hele organisatie. Ons platform is beschikbaar in de cloud en on-premise en is verrijkt met AI. Dankzij Hyperintelligence kunnen gebruikers beslissingen nemen met gegevens die direct in hun bedrijfsapplicaties zijn geïntegreerd. We hebben onlangs drie unieke GenAI-functionaliteiten gelanceerd die de productiviteit en datageletterdheid in de hele organisatie ondersteunen. Ons moderne platform richt zich op alle use cases voor meer dan 4.000 klanten wereldwijd en veel van de Fortune Global 500-bedrijven.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Ondernemingen innoveren continu in steeds kortere cycli. Nieuwe softwaretechnologieën, op een juiste wijze toegepast, leveren een onmisbare en positieve bijdrage aan dit proces. Systemation stelt zich ten doel waarde te creëren door het bij elkaar brengen van vraag naar en aanbod van nieuwe softwaretechnologie. Dit is software die waarde toevoegt aan het innovatieproces van onze klanten en tevens het rendement verhoogt op de strategische IT keuzes die zij maken. Aangezien innovatie in eerste instantie een proces is van creativiteit door mensen, willen wij een stimulerende werkomgeving bieden aan collega’s met deze eigenschap. Zij hebben kennis van de doelen van onze klanten en combineren dit met een bovengemiddelde interesse in en diepgaande kennis van software technologie. Onbevooroordeeld, kritisch, integer, en met open vizier bouwen wij aan de relatie met onze klanten, partners en onze medewerkers.

[/vc_column_text]

 

Exposanten en Mediapartners

[vc_column_text]

BI-Platform is dé journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en managementinformatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen. Ook biedt BI-Platform een eigen job board met een overzicht van relevante vacatures.

[/vc_column_text]
[vc_column_text]

Al ruim 45 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ICT-banen, -producten en -diensten in Nederland met het hoogste bereik onder ICT-beslissers en -professionals. Computable is door lezers beoordeeld als de Nederlandse IT-vaktitel met de beste redactionele content. Computable brengt het nieuws op eigentijdse wijze met de website Computable.nl, het vakblad Computable, de verschillende printspecials, zoals de Computable 100 en de mobiele apps.

[/vc_column_text]