Kosten

Profiteer van onze vroegboekkortingen en registreer zo vroeg mogelijk.

Periode Beide dagen 1 dag
Best rate (geldig tot 31 december 2019) € 1.139,- € 586,50
Vroegboekkorting (1 januari t/m 30 april 2020) € 1.206,- € 621,-
Regulier tarief  (1 mei t/m 2 juli 2020) € 1.340,- € 690,-

De meerkosten voor de tweedaagse workshop Putting Machine Learning to Work door Keith McCormick bedragen € 1.363 en met vroegboekkorting € 1.226,70 indien u zich tegelijkertijd inschrijft voor het congres.

Leden van KNVI afdeling BI&A alsmede DAMA (NL, Belux of International) ontvangen 10% korting op de deelnemersprijs. Deze en andere lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.  Alle prijzen zijn exclusief BTW. Documentatie, lunch, en koffie zijn inbegrepen. Werkt u bij een gemeente of provincie? Dan kunt u BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds.

Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

GROEPSKORTINGEN

Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al voor de tweede en derde deelnemer een korting van 10%. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).

U meldt de eerste deelnemer aan via de button [Inschrijven]. Nadat u op ‘Versturen’ heeft geklikt, kunt u de ingevoerde bedrijfsgegevens en adresgegevens behouden voor een volgende deelnemer. Alleen de persoonsgegevens van de volgende deelnemers hoeft u nu nog in te voeren. U ontvangt direct na het versturen van uw aanmelding een bevestiging per e-mail. De PDF factuur voor deelname aan het evenement volgt separaat naar het e-mailadres dat u bij de factuurgegevens invult.