Kosten

Profiteer van onze vroegboekkortingen en registreer zo vroeg mogelijk.

Opties On-premise  Online
Best rate (geldig tot 31 januari 2023) € 520 € 440
Vroegboekkorting (1 februari t/m 28 februari)    € 585 € 495
Regulier tarief  (vanaf 1 maart 2023) € 650 € 550

 

De kosten voor een workshop van een hele dag door Nigel Turner bedragen slechts € 650,- in combinatie met congresdeelname. De kosten voor een workshop van een halve dag door Alec Sharp bedragen slechts € 370,- in combinatie met congresdeelname. De workshop door Thomas Frisendal kost € 250 in combinatie met congresdeelname! Ook voor deze workshops geldt een vroegboekkorting (geen best rate) van 10% tot 1 maart 2023. Aanmelding daarvoor kan ook afzonderlijk, via de website van Adept Events.

Deelnemers aan het congres hebben bovendien nog enkele maanden toegang tot de video opnames van 4 april dus voor de parallelsessies is er geen man overboord. Leden van KNVI afdeling BI&A alsmede DAMA ontvangen 10% korting op de deelnemersprijs. Deze en andere lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.  Alle prijzen zijn exclusief BTW. Werkt u bij een gemeente of provincie? Dan kunt u BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds.

Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

GROEPSKORTINGEN

Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al voor de tweede en derde deelnemer een korting van 10%. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).

Wilt u met een grote groep deelnemen via de live video stream? Neem contact met ons op, dan kunnen we een Enterprise License fee bieden voor uw complete afdeling of organisatie.

U meldt de eerste deelnemer aan via de button [Inschrijven]. Nadat u op ‘Versturen’ heeft geklikt, kunt u de ingevoerde bedrijfsgegevens en adresgegevens behouden voor een volgende deelnemer. Alleen de persoonsgegevens van de volgende deelnemers hoeft u nu nog in te voeren. U ontvangt direct na het versturen van uw aanmelding een bevestiging per e-mail. De PDF factuur voor deelname aan het evenement volgt separaat naar het e-mailadres dat u bij de factuurgegevens invult.