Sprekers

[vc_column_text]

Alec Sharp

Founder
Clariteq Systems Consulting
Alec Sharp, senior consultant bij Clariteq Systems Consulting, heeft diepgaande expertise in een zeldzame combinatie van werkgebieden - gespreksleiding, strategie ontwikkeling, specificatie van applicatie-requirements, datamodellering en, uiteraard, business proces analyse en herontwerp.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Rick van der Lans

Managing Director
R20/Consultancy
Rick van der Lans is onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie. Als consultant heeft hij veel grote organisaties geadviseerd bij het ontwerpen van hun datawarehouse- en big data architecturen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Nigel Turner

Principal Information Management Consultant
Global Data Strategy
Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van DAMA-UK. Nigel heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management, zowel binnen internationale concerns als British Telecommunications als in zijn rol als extern consultant bij meer dan 150 klanten wereldwijd waaronder British Gas, UK Environment Agency en Intel. Hij spreekt regelmatig op internationale congressen en werkt tevens als part time project manager bij Cardiff University National Software Academy.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Mike Ferguson

Managing Director
Intelligent Business Strategies Ltd.
Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies en als analist en consultant gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration. Hij kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in IT, ondermeer op gebied van BI, Data Management en Big Data Analytics.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Thomas Frisendal

Founder
TF Informatik
Thomas Frisendal is an experienced database professional with more than 30 years on the IT vendor side and as an independent consultant. He has worked with databases and data modeling since the late 70s. Since 1995 he primarily worked on data warehouse projects, but today he works mostly with graph database technology.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Jan W. Veldsink

Lead Artificial Intelligence and Cognitive Technologies
Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. 
Jan is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Dennis van Gelder

Consultant
Sogeti
Dennis van Gelder is als expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties werkzaam bij Sogeti. Hij is een ervaren consultant die het leuk vindt om organisaties te helpen om slimmer te worden.
Lees meer [/vc_column_text]