Dennis van Gelder

Dennis van Gelder is als expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties werkzaam bij Sogeti. Hij is een ervaren consultant die het leuk vindt om organisaties te helpen om slimmer te worden. Dit doet hij door mee te denken over hoe je informatie voor je kunt laten werken. Als het goed is levert het inzicht op, voor de organisatie en geeft het inspiratie om verder te kijken: waar kunnen we beter in worden? Het draait voor hem om de combinatie van informatie, processen, technologie, maar nog het meest om mensen.

Dennis is bestuurslid van de interessegroep ‘AI, Data Science & Analytics’ van de KNVI, hèt kennisnetwerk van informatieprofessionals in Nederland. Hij organiseert bijeenkomsten en en webinars, waar je collega’s ontmoet en je kunt verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

Events

02-04-2025

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Alec Sharp, Peter Boncz, Jan Henderyckx en Mike Ferguson. Enkele topics: Data Architecture, Datamesh Light, Data Engineering & Analytics, Data Governance, Datamodelleren, Knowledge Graphs, Impact van GenAI. Toegang tot video recordings.

2 april 2025

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk