Dennis van Gelder

Dennis van Gelder is als expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties werkzaam bij Sogeti. Hij is een ervaren consultant die het leuk vindt om organisaties te helpen om slimmer te worden. Dit doet hij door mee te denken over hoe je informatie voor je kunt laten werken. Als het goed is levert het inzicht op, voor de organisatie en geeft het inspiratie om verder te kijken: waar kunnen we beter in worden? Het draait voor hem om de combinatie van informatie, processen, technologie, maar nog het meest om mensen.

Dennis is bestuurslid van de interessegroep BI & Analytics van de KNVI, hèt kennisnetwerk van informatieprofessionals in Nederland. Hij organiseert bijeenkomsten en en webinars, waar je collega’s ontmoet en je kunt verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

Events

27-03-2024
Best rate tot 24 januari

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Alec Sharp, Panos Alexopoulos en Mike Ferguson. Enkele topics: Data Mesh, Analytics & Data Science, Data Governance, Datamodelleren. Toegang tot video recordings.

27 maart 2024

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk