Kosten

De kosten voor deelname aan het seminar bedragen 585 Euro per persoon indien u zich uiterlijk 30 dagen voor aanvang registreert en daarna 650 Euro (excl. BTW)*. Documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen. Lidmaatschapskortingen kunnen niet worden gecombineerd.
Bent u werkzaam bij een gemeente of provincie? Dan kunt u de ook nog BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds, waardoor u uiteindelijk 21% voordeliger uit bent. Informeer bij uw administratie of u hiervoor in aanmerking komt.
Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

*)Bij afwijking in prijs tussen de website en de PDF Brochure prevaleert altijd de informatie op deze pagina van de website.

Voor deelnemers die wensen te overnachten hebben wij kortingsafspraken met de hotels gemaakt. Laat het ons weten indien u hier gebruik van wenst te maken.

 

Aantrekkelijke kortingen
Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al vanaf de tweede deelnemer een korting van 10% per deelnemer. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).