Kosten deelname

We bieden momenteel, afhankelijk van de situatie, drie varianten van dit seminar aan. Op onze homepage en bij elk seminar wordt met icoontjes en tekst duidelijk aangegeven welke variant er gepland staat. Indien er een keuze is voor online of live deelname, kunt u dat bij inschrijving op het aanmeldformulier aangeven. Van die keuze (online of live) kunt u niet zonder voorafgaand overleg afwijken vanwege anderhalve meter beperkingen met gereserveerde zitplaatsen en het prijsverschil in deelnamekosten.

  1. Twee volle dagen op locatie. De kosten voor deelname aan het tweedaagse seminar op onze locatie bedragen € 1.215,- per persoon indien u zich uiterlijk 30 dagen voor aanvang registreert en daarna € 1.350,- (excl. BTW)*.  Documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen. Afhankelijk van corona-beperkingen en mogelijk online deelnemers, wordt vanuit de zaal tevens een live video stream voor online deelnemers verzorgd (punt 2 hieronder).
  2. Twee volle dagen online. Neemt u online deel aan de hybride variant van het tweedaagse seminar dan bedragen de kosten € 945,- per persoon indien u zich uiterlijk 30 dagen voor aanvang registreert en daarna € 1.050,- (excl. BTW)*.
  3. Drie online dagdelen. De kosten voor deelname aan dit online seminar van drie dagdelen bedragen € 756 per persoon indien u zich uiterlijk 30 dagen voor aanvang registreert en daarna € 840,- (excl. BTW)*.

Bent u werkzaam bij een gemeente of provincie? Dan kunt u de ook nog BTW terugvorderen via het BTW compensatiefonds, waardoor u uiteindelijk 21% voordeliger uit bent. Informeer bij uw administratie of u hiervoor in aanmerking komt.
Bij aanmelding verklaart u zich akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

*)Bij afwijking in prijs tussen de website en de PDF Brochure prevaleert altijd de informatie op deze pagina van de website. 

Aantrekkelijke kortingen
Meldt u tegelijkertijd meerdere personen van één bedrijf aan voor hetzelfde evenement, dan geldt al voor de tweede en derde deelnemer een korting van 10%. Vanaf vier deelnemers ontvangen álle deelnemers 15% korting (de deelnemers dienen op dezelfde factuur te staan).