DBM0311_coverAdept Events is in oktober 2012 opgericht door Werner Schoots en richt zich op leveranciers-onafhankelijke kennisoverdracht op gebied van IT-vraagstukken. Behalve via de congressen, seminars en workshops door internationale topsprekers wordt dat ook gerealiseerd via de portals BI-Platform en Release.

Oprichter Werner Schoots is van origine bedrijfseconoom en afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na enkele jaren in de IT en uitgeverijbranche te hebben gewerkt, startte hij in 1990 met het vaktijdschrift Database Magazine (DB/M) en was oprichter van Array Publications. Vanuit die uitgeverij heeft Werner in de loop der jaren vele vaktijdschriften gelanceerd, zoals Software Release, Business Process Magazine (gestart als Workflow Magazine), Java Magazine, Storage Magazine en IT Service Magazine.

 

Array Seminars_160Ook stond hij aan de wieg van, en altijd inhoudelijk achter de schermen bij, vele seminars en congressen, zoals Database Systems, BI-Event en Trends in BPM die onder de vlag van Array Seminars werden georganiseerd. De vakbeurzen Telecom Expo en Cloud Expo met bijbehorend congres Cloud Congres werden jarenlang door Werner en zijn Array-team succesvol georganiseerd.