Christian Gijsels

Christian Gijsels

Christian Gijsels is consultant en oprichter van de Management Consulting Group ‘GDC’/ Gijselsdotcom, gespecialiseerd in procesmodellering, business rules (DMN) en enterprise architectuur (ArchiMate) en verzorgt trainingen op gebied van BPMN, DMN en Sparx Enterprise Architect.

Daarvoor was Christian werkzaam binnen de Cronos Holding, waar hij als medeoprichter verantwoordelijk was voor de Consulting Groep The Business Analysts, een groep van een 55-tal business analisten, functionele analisten en projectmanagers.

Christian was voordien Manager bij KPMG en verantwoordelijk voor e-Business (‘eCore Team’). Hij was één van de oprichters van Evisor (later verkocht aan PWC) waar hij verantwoordelijk was voor Consulting en Sales.
Voor en na de integratie van Cimad Consulting en IBM Professional Services, was hij Practice Leader van de Network Computing en Security Practice. Deze practice bestond uit diverse Competence Centers die hij coördineerde (Java Competence Center, Notes/Domino Competence Center, Microsoft Competence Center en de EMEA Netscape Competence Center).

Christian behaalde zijn Master in Computer Technology aan de LUC in Diepenbeek en heeft aansluitend vele aanvullende opleidingen en certificaten behaald op gebied van o.a. BPMN, Scrum, Six Sigma en enterprise architectuur.

Events

30-11-2023
Powertraining EA-16 in 1 ochtend!

Cursus Sparx Enterprise Architect 16

Fundamentals en Best Practices [Online cursus - 1 ochtend] Online cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 16 worden uitgelegd, incl. data modelling features. In deze workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect. Haal in één ochtendsessie het maximale uit Sparx Enterprise Architect.

 Nederlands

30 november 2023- 1 ochtend

Thuiswerkplek of op kantoor

Online

Bekijk