Christian Gijsels

Christian Gijsels

Christian Gijsels is momenteel werkzaam als zelfstandig consultant en trainer. Daarvoor was Christian werkzaam binnen de Cronos Holding, waar hij als medeoprichter verantwoordelijk was voor de Consulting Groep The Business Analysts, een groep van een 55-tal business analisten, functionele analisten en projectmanagers.

Christian was voordien Manager bij KPMG en verantwoordelijk voor e-Business (‘eCore Team’). Hij was één van de oprichters van Evisor (later verkocht aan PWC) waar hij verantwoordelijk was voor Consulting en Sales.
Voor en na de integratie van Cimad Consulting en IBM Professional Services, was hij Practice Leader van de Network Computing en Security Practice. Deze practice bestond uit diverse Competence Centers die hij coördineerde (Java Competence Center, Notes/Domino Competence Center, Microsoft Competence Center en de EMEA Netscape Competence Center).

Events

28-11-2018
Hands-on workshop. Schrijf nu in

Modelleren en Business Analyse met Enterprise Architect 14

Cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 14 worden uitgelegd. In deze intensieve hands-on workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect. Aan bod komen UML, ArchiMate, BPMN-modelleren en het opzetten van een impact analyse.

28 november 2018

Hilversum

Bekijk