Christian Gijsels

Christian Gijsels

Christian Gijsels is consultant en oprichter van de Management Consulting Group ‘GDC’/ Gijselsdotcom, gespecialiseerd in Enterprise Architectuur (ArchiMate), Procesmodellering (BPMN) en Business Rules (DMN). Christian Gijsels verzorgt trainingen op gebied van ArchiMate, BPMN, DMN, Tools zoals Sparx Enterprise Architect en Artificiële Intelligentie.

Daarvoor was Christian werkzaam binnen de Cronos Holding, waar hij als medeoprichter verantwoordelijk was voor de Consulting Groep The Business Analysts, een groep van een 85-tal business analisten, functionele analisten en projectmanagers.

Christian was voordien Manager bij KPMG en verantwoordelijk voor e-Business (‘eCore Team’). Hij was één van de oprichters van Evisor (later verkocht aan PWC) waar hij verantwoordelijk was voor Consulting en Sales.
Voor en na de integratie van Cimad Consulting en IBM Professional Services, was hij Practice Leader van de Network Computing en Security Practice. Deze practice bestond uit diverse Competence Centers die hij coördineerde (Java Competence Center, Notes/Domino Competence Center, Microsoft Competence Center en de EMEA Netscape Competence Center).

Christian behaalde zijn Master in Computer Technology aan de LUC in Diepenbeek en heeft aansluitend vele aanvullende opleidingen en certificaten behaald op gebied van o.a. BPMN, Scrum, Six Sigma, Enterprise Architectuur en AI.

Events

15-10-2024
Hands-on workshop - schrijf nu in!

Generatieve AI in Business Analyse

ChatGPT voor End-to-End Business Analyse AI opent nieuwe deuren voor analisten met innovatieve tools en mogelijkheden. OpenAI's ChatGPT, bijvoorbeeld, kan op diverse manieren toegepast worden in strategische, business en functionele analyses. Hands-on workshop, met eigen laptop direct aan de slag met ChatGPT en business analyse.

 Nederlands

15 oktober 2024

Utrecht

Op locatie

Bekijk

28-11-2024
Hands-on workshop. Schrijf nu in

Cursus Sparx Enterprise Architect 16

Modelleren van een End-to-End Framework Cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 16 worden uitgelegd, incl. datamodelleer features. In deze intensieve hands-on workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect. Verder topics, ArchiMate, BPMN-modelleren, UML en impact analyses.

 Nederlands

28 november 2024

Utrecht

Op locatie

Bekijk