Claudia Imhoff

Claudia Imhoff

Claudia Imhoff Ph.D. is thought leader, visionair en praktijkvrouw in het snel groeiende werkveld van business intelligence en customer-focused strategie. Claudia is een populair, dynamisch spreker en internationaal erkend deskundige op het gebied van analytische CRM, business intelligence, en de infrastructuur om deze drie zaken te ondersteunen: de Corporate Information Factory (CIF).

Dr. Imhoff is co-auteur van 5 hoogaangeslagen en populaire boeken over deze onderwerpen en schrijft maandelijks columns (totaal meer dan 100) voor technische en business magazines. Ze had vijf jaar lang een expert channel en een blog op www.b-eye-network.com. Ze is lid geweest van de Board of Advisors van DAMA International en werd door de DAMA-organisaties beloond met de Individual Achievement Award in 1999 en 2005.

Ze is adviseur van The Data Warehousing Institute en werd in 2006 tot TDWI Fellow benoemd. Daarnaast is ze lid van de Board of Advisors van Daniels School of Business (University of Denver) en is adviseur van verschillende technologische en commerciƫle bedrijven. Claudia is voorts oprichter van de Boulder BI Brain Trust (BBBT), een consortium van gerenommeerde onafhankelijke analisten en consultants.

Claudia heeft gesproken op een eerdere editie van ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit.