Jan W. Veldsink

Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. Hij is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties.
Jan Veldsink werkt met AI sinds de laatste AI-winter. Op zijn werk bij enkele van de grote banken in Nederland past hij AI toe binnen verschillende Compliance- en fraude gerelateerde projecten. Zijn expertisegebieden zijn kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, systeemdenken, serious gaming en innovatie.

Ook is hij werkzaam als consultant en docent op het gebied van cybercriminaliteit, kunstmatige intelligentie, digitale transformatie, organisatieontwikkeling en innovatie bij Rabobank en Nyenrode Business Universiteit. Bij Rabobank is hij Lead Artificial Intelligence and Cognitive Technologies binnen Global Compliance Surveillance & Integrity Investigations. Bij Nyenrode is Jan Veldsink hoofddocent van de module AI en Cyber, een van de modulaire executive MBA in Business & IT-programma’s.