Jan W. Veldsink

Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. Hij is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties.
Jan Veldsink werkt met AI sinds de laatste AI-winter. Op zijn werk bij enkele van de grote banken in Nederland past hij AI toe binnen verschillende Compliance- en fraude gerelateerde projecten. Zijn expertisegebieden zijn kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, systeemdenken, serious gaming en innovatie.

Ook is hij werkzaam als consultant en docent op het gebied van cybercriminaliteit, kunstmatige intelligentie, digitale transformatie, organisatieontwikkeling en innovatie bij Rabobank en Nyenrode Business Universiteit.

Jan is Lead Artificial Intelligence en Cognitive Technologies binnen Global FEC en Compliance afdeling van de Rabobank. Werkgebied is MPC (Multi party secure computation), Machine Learning, Causal reasoning, XAI (Explainable AI), Case Based Reasoning, Neural Symbolic reasoning en AI Ethics.

Bij Nyenrode is Jan is verantwoordelijk voor de MBA module AI en voor Digital Security. Andere programma’s waar hij aan verbonden is: Digital Transformation, Leadership and Change, System Thinking, Applying and organizing AI/ML.