William McKnight

William McKnight

William McKnight, directeur van de McKnight Consulting Group, neemt corporate informatie en zet deze om naar een waardevol bedrijfsmiddel. Hij heeft gewerkt voor bedrijven als Fidelity Investments, Teva Pharmaceuticals, Scotiabank, Samba Bank, Pfizer, France Telecom en Verizon — 17 van de Global 2000 — en vele anderen. De McKnight Consulting Group richt zich op het leveren van business value en het oplossen van bedrijfsproblemen, gebruik makend van bewezen, effici├źnte aanpak in informatie management. Zijn team heeft diverse ‘best practice’ competities gewonnen met hun implementaties.

William heeft reeds honderden artikelen gepubliceerd, evenals 25 white papers en diverse boeken. Daarnaast is hij een productief blogger. Hij voorziet zijn klanten van actieplannen, architecturen, strategie├źn, volledige programma’s en vendor-neutrale tool selectie voor het beheren van informatie.

Hij is een veelgeziene keynote spreker op internationale congressen en trainer. Zo heeft hij onder andere gesproken op een eerdere editie van ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit.