Sprekers

[vc_column_text]

Claudia Imhoff


Claudia Imhoff Ph. D. is visionair en praktijkvrouw in het werkveld van business intelligence en customer-focused strategie. Claudia is een populair, dynamisch spreker en internationaal erkend deskundige op het gebied van analytische CRM, business intelligence, en de infrastructuur om deze drie zaken te ondersteunen: de Corporate Information Factory (CIF)
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Rick van der Lans

Managing Director
R20/Consultancy
Rick van der Lans is onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie. Als consultant heeft hij veel grote organisaties geadviseerd bij het ontwerpen van hun datawarehouse- en big data architecturen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Barry Devlin

Founder
9sight Consulting
Dr. Barry Devlin behoort tot de autoriteiten op het gebied van business insight en is een van de grondleggers van datawarehousing. Met meer dan 30 jaar ervaring in IT, waarvan 20 jaar bij IBM als "Distinguished Engineer", is hij een alom gewaardeerd consultant, docent en auteur.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Wayne Eckerson

Founder & Principal Consultant
Eckerson Group
Wayne Eckerson is al sinds begin jaren negentig een van de thought leaders op het gebied van datawarehousing, business intelligence en performance management. Hij heeft een veelheid van soms baanbrekende onderzoeken op zijn naam staan en is o.a. auteur van “Performance Dashboards: Measuring, Monitoring, and Managing Your Business”.
Lees meer [/vc_column_text]