Sprekers

[vc_column_text]

Donald Farmer

Director
TreeHive Strategy
Donald Farmer, directeur van TreeHive Strategy, is een internationaal gerenommeerde adviseur onder analytics leverancies, investeerders en ondernemingen. Hij heeft één van de meest uiteenlopende carrières - van visteelt en archeologie tot het leiden van product ontwikkelteams bij Microsoft en Qlik. Donald is gespecialiseerd in het helpen ontwikkelen van strategieën voor analytics, innovatie en design, en voornamelijk in het benutten van nieuwe technologieën en technieken.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Rick van der Lans

Managing Director
R20/Consultancy
Rick van der Lans is onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie. Als consultant heeft hij veel grote organisaties geadviseerd bij het ontwerpen van hun datawarehouse- en big data architecturen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Mike Ferguson

Managing Director
Intelligent Business Strategies Ltd.
Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies en als analist en consultant gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration. Hij kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in IT, ondermeer op gebied van BI, Data Management en Big Data Analytics.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Jan Henderyckx

Partner
BearingPoint
Jan Henderyckx is Partner bij BearingPoint waar hij verantwoordelijk is voor het Belgisch kantoor en het Data Governance centre of excellence leidt. Hij heeft op vele internationale congressen en usergroup-bijeenkomsten presentaties gegeven en workshops gehouden, of als moderator opgetreden.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Emiel van Bockel

Manager Information Services
CB (Centraal Boekhuis)
Emiel van Bockel is een expert op het gebied van informatiemanagement en business intelligence. Hij wordt gezien als vooruitziende leider in de datawereld alsmede als in de process wereld.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Irene Salemink

Directeur Registers Bedrijven
CBS
Irene Salemink is sinds 2012 directeur Registers Bedrijven bij het Centraal Bureau voor de Statistiek. Na haar studie Scheikunde en een PhD in de Biochemie stapte ze in 2000 over naar het CBS. Haar sector werkt onder meer nauw samen met de Kamer van Koophandel en De Nederlandsche Bank. Haar grote uitdaging op dit moment ligt in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een CBS Logisch Data Warehouse oplossing als onderdeel van de nieuwe CBS Datastrategie.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Cor Baars

Oprichter
Rosaert Academy
Drs. ing. Cor Baars is na zijn studie Digitale Techniek en Artificial Intelligence altijd werkzaam geweest in het IT-vakgebied. Zo is hij bij CIBIT Academy, waar hij tevens mede-oprichter was, bijna 25 jaar verantwoordelijk geweest voor Master of Science opleidingen. Vanuit Rosaert Academy verzorgt hij masterclasses omtrent Artificial Intelligence en andere moderne informatietechnologieën.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Sam Wouters

Blockchain Consultant
Duval Union Consulting
Sam Wouters is een Blockchain Consultant. Hij heeft 4 jaar aan ervaring opgebouwd en organisaties in verschillende industrieën geadviseerd. Sam werkt bij Duval Union Consulting, waar hij organisaties de impact van digitaal helpt begrijpen, om zo de juiste stappen te nemen om het bedrijf te transformeren. Hij was mede-auteur van het Digitale Transformatie boek, verkocht in meer dan 60 landen.
Lees meer [/vc_column_text]

Partners

[vc_column_text]

Erik Fransen

Oprichter
Connected Data Group
Erik Fransen is sinds 1994 actief als consultant, trainer en spreker actief in het vakgebied Datawarehousing, Business Intelligence, Data Virtualisatie en Analytics. Erik heeft meer dan 25 jaar ervaring in management consultancy en als trainer en spreekt regelmatig op internationale conferenties rondom diverse Data & Analytics thema’s.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Majken Sander

Solution Architect
TimeXtender
Business analyst and solution architect at TimeXtender. She is wellknown in industry circle as an influential industry executive, international speaker, and accomplished data expert. Majken has worked in IT, management information, analytics, business intelligence, and data warehousing for more than 20 years.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Paul Verhaar

Data Scientist
Anchormen
Paul Verhaar is Data Scientist en Technology Consultant bij Anchormen. Zijn belangrijkste focus binnen de Data Science is natural language processing (NLP), waaronder sentiment analysis, social media analysis en chatbots die gebruikmaken van state of the art A. I. voor het oplossen van problemen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Lance Cameron

Data Governance Specialist
NNIP
Lance Cameron is an experienced Data Governance/Data Management specialist with over 20 years of experience in Enterprise Data Management, Enterprise Architecture and Data Governance. Mr. Cameron has a mastery of logical and physical data modeling in Business Intelligence and Operational environments as well as expertise in properly utilizing industry data model accelerators. More recently, Mr. Cameron has focused on utilizing strategic intent to focus organizations on identifying and measuring achievement of long term data governance goals.
Lees meer [/vc_column_text]