Dennis van Gelder

Dennis van Gelder is als expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties werkzaam bij Sogeti. Hij is een ervaren consultant die het leuk vindt om organisaties te helpen om slimmer te worden. Dit doet hij door mee te denken over hoe je informatie voor je kunt laten werken. Als het goed is levert het inzicht op, voor de organisatie en geeft het inspiratie om verder te kijken: waar kunnen we beter in worden? Het draait voor hem om de combinatie van informatie, processen, technologie, maar nog het meest om mensen.

Dennis is bestuurslid van de interessegroep BI & Analytics van de KNVI, hèt kennisnetwerk van informatieprofessionals in Nederland. Hij organiseert bijeenkomsten en en webinars, waar je collega’s ontmoet en je kunt verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

Events

29-03-2022
Niet eerder zo'n keur aan internationale topsprekers. Schrijf snel in!

Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Eén dag live in Utrecht en één dag virtueel Congres over Datawarehousing & Business Intelligence met o.a. Donald Farmer, Alec Sharp, John O'Brien, Lawrence Corr, Rick van der Lans en Barry Devlin. Enkele topics: Data Mesh, Analytics & Data Science, Data Governance, DataOps, Cloud DWH, Datamodelleren. Toegang tot video recordings.

29 maart - Face-to-face in Utrecht; 30 maart Live Streaming

Utrecht

Op locatie met live video stream

Bekijk