Software architectuur

Seminars en workshops op gebied van software-architectuur en enterprise architectuur met gerenommeerde sprekers als Sander Hoogendoorn, Guy Crets en Christan Gijsels.

27-10-2020
Online seminar- 1 ochtend!

Hybride Applicatie Integratie

[Online seminar] Van API Management en iPaas tot Hybride Integratie Platformen Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Wat zijn de ontwikkelingen, trends en mogelijke oplossingen voor integratie? In een halve dag wordt u bijgespijkerd over Hybride Applicatie Integratie.

Guy Crets

27 oktober 2020 - ochtendsessie

Thuiswerkplek of op kantoor

Bekijk

24-11-2020

Microservices Architectuur – Ontwerp, bouw en inrichting

Hoe worden microservices ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk in productie genomen? En wat maakt een component of service uiteindelijk een microservice? Hoe verandert de samenwerking tussen analisten, ontwikkelaars, testers en beheerders als een organisatie omschakelt?

Sander Hoogendoorn

24 november 2020

Utrecht

Bekijk

08-12-2020
Hands-on workshop. Schrijf nu in

Modelleren van een End-to-End Framework met Enterprise Architect 15

Cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 15 worden uitgelegd. In deze intensieve hands-on workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect. Aan bod komen ArchiMate, BPMN-modelleren, UML en het opzetten van een impact analyse.

Christian Gijsels

8 december 2020

Hilversum

Bekijk