Sprekers

[vc_column_text]

Rick van der Lans

Managing Director
R20/Consultancy
Rick van der Lans is onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie. Als consultant heeft hij veel grote organisaties geadviseerd bij het ontwerpen van hun datawarehouse- en big data architecturen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Claudia Imhoff


Claudia Imhoff Ph. D. is visionair en praktijkvrouw in het werkveld van business intelligence en customer-focused strategie. Claudia is een populair, dynamisch spreker en internationaal erkend deskundige op het gebied van analytische CRM, business intelligence, en de infrastructuur om deze drie zaken te ondersteunen: de Corporate Information Factory (CIF)
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Mike Ferguson

Managing Director
Intelligent Business Strategies Ltd.
Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies en als analist en consultant gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration. Hij kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in IT, ondermeer op gebied van BI, Data Management en Big Data Analytics.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Colin White


Colin White is oprichter van BI Research. Hij is bekend vanwege zijn diepgaande kennis van business intelligence, data management en informatie-integratietechnologieën en hoe deze kunnen worden ingezet voor ondersteuning van slimme en ‘agile’ besluitvorming.
Lees meer [/vc_column_text]