Sprekers

[vc_column_text]

Alec Sharp

Founder
Clariteq Systems Consulting
Alec Sharp, senior consultant bij Clariteq Systems Consulting, heeft diepgaande expertise in een zeldzame combinatie van werkgebieden - gespreksleiding, strategie ontwikkeling, specificatie van applicatie-requirements, datamodellering en, uiteraard, business proces analyse en herontwerp.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Rick van der Lans

Managing Director
R20/Consultancy
Rick van der Lans is onafhankelijk adviseur, docent en auteur op het terrein van datawarehousing, business intelligence, big data en databasetechnologie. Als consultant heeft hij veel grote organisaties geadviseerd bij het ontwerpen van hun datawarehouse- en big data architecturen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Nigel Turner

Principal Information Management Consultant
Global Data Strategy
Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van DAMA-UK. Nigel heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management, zowel binnen internationale concerns als British Telecommunications als in zijn rol als extern consultant bij meer dan 150 klanten wereldwijd waaronder British Gas, UK Environment Agency en Intel. Hij spreekt regelmatig op internationale congressen en werkt tevens als part time project manager bij Cardiff University National Software Academy.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Mike Ferguson

Managing Director
Intelligent Business Strategies Ltd.
Mike Ferguson is oprichter van Intelligent Business Strategies en als analist en consultant gespecialiseerd in business intelligence, big data, data management en enterprise business integration. Hij kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in IT, ondermeer op gebied van BI, Data Management en Big Data Analytics.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Thomas Frisendal

Founder
TF Informatik
Thomas Frisendal is een ervaren databaseprofessional met meer dan 30 jaar ervaring aan de kant van de IT-leveranciers en als zelfstandig consultant. Hij werkt sinds eind jaren 70 met databases en datamodellering. Sinds 1995 werkte hij vooral aan data warehouse projecten, maar tegenwoordig werkt hij vooral met graph database technologie. Thomas heeft een sterke drang om alles te visualiseren als grafieken - ook datamodellen.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Jan W. Veldsink

Artificial Intelligence Officer
Rabobank
Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. Jan is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn missie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare omgeving binnen teams en organisaties.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Tanja Ubert

Docent en researcher
Hogeschool Rotterdam
Tanja Ubert is docent aan de Hogeschool Rotterdam bij de afdeling CMI voor methodologie├źn, ontwerp, data engineering, business intelligence. Ze is mede-ontwerper van de nieuwe Bachelor Applied Datascience & Artificial Intelligence en onderzoeker bij de Werkplaats Onderwijsleertechnologie.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Matthijs Stel

Data Management & Analytics
Evides Waterbedrijf
Matthijs Stel is Manager Data Management & Analytics bij Evides Waterbedrijf. In zijn huidige functie als Manager Data Management & Analytics is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en organisatie van de data strategie en leidt de afdeling Data Management & Analytics.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Herman Bennema

CEO
Vektis
Herman Bennema is CEO van Vektis, de toonaangevende leverancier van zorginformatie in Nederland.
Lees meer [/vc_column_text]
[vc_column_text]

Dennis van Gelder

Consultant
Sogeti
Dennis van Gelder is als expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties werkzaam bij Sogeti. Hij is een ervaren consultant die het leuk vindt om organisaties te helpen om slimmer te worden.
Lees meer [/vc_column_text]

 

Wilt u volgend jaar deel uitmaken van ons congres als spreker? Wij staan altijd open voor interessante sprekersvoorstellen. Klik op de button hieronder en dien gerust uw voorstel in.